На Волинь прибуває чергова місія «На щиті». Лучан просять гідно зустріти Героїв

На Волинь прибуває чергова місія «На щиті». Лучан просять гідно зустріти Героїв

Сьогодні 16 листопада на Волинь прибуває Гуманітарна місія «НА ЩИТІ», яка повертає Героїв, які загинули від рук окупантів. Зустріч загиблих Героїв запланована орієнтовно о 13:30.

Про це повідомила волонтерка та журналістка Еля Коротинська у фейсбуці. 

Екіпаж зустрічатимуть при в'їзді до Луцька. Збір о 13:00 на АЗС «King Oil». Супроводжуватимуть через все місто за маршрутом: Рівненська-Волі-Набережна-Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вулиці Стефаника.

Про дату час та місце поховання кожного Героя – буде повідомлено окремо.

Водії, які бачитимуть попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «НА ЩИТІ», просять пригальмувати, прийняти вправо і зупинитися, аби пропустити жалобний кортеж.

А пішоходів – не перебігати дорогу перед колоною.

«Просимо гідно зустріти полеглих Героїв і віддати останню шану загиблим: зняти головний убір, покласти праву руку на серце, або опуститись на одне коліно. Вічна слава Героям, які повертаються «НА ЩИТІ», – зазначила волонтерка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через суд виселятимуть сім'ю священника московської церкви
Наступна новина Об’єкт інфраструктури в Ковелі, куди влучила російська ракета – повністю знищений
Останні новини
Схожі новини