На Волині операція «Мігрант» викрила у грудні 47 порушників

На Волині операція «Мігрант» викрила у грудні 47 порушників

 

Волинська міграційна служба виявила на Волині 10 нелегальних мігрантів, яких повернуть до країн походження або виставлять за межі держави

На Волині операція "Мігрант" викрила у грудні 47 порушників 

Про це повідомила Міграційна служба Волинської області.

Від 4 по 22 грудня на Волині цілеспрямовано виявляли іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території області. Мова про операцію "Мігрант", підсумком якої у Волинській області за вказаний період стало викриття 47 порушників міграційного законодавства .

Як наголосили у Волинській міграційній службі, за цієї операції увагу звертали на стихійну торгівлю на ринках, підприємства та установи, які запрошують іноземних громадян на роботу,  а також на приватний житловий сектор, де можуть проживати іноземці, що незаконно перебувають на території України.

За вказаний період виявлено 10 нелегальних мігрантів, 8 з яких примусово повернуть до країн походження, а 2 виставлять за межі України. 

У підсумку задокументовано 47 порушників законодавства про правовий статус іноземців, котрі порушили встановлені правила перебування іноземців на території України, а також фізичних осіб, які їх приймали, з них: 5 іноземців - за ч.1 ст.203 КУпАП; 40 іноземців - за ч.2 ст.203 КУпАП; 2 особи - за ч. 1 ст. 205 КУпАП.

Загалом, накладено штрафів на загальну суму 148 тис.грн.,  сплачено у дохід держави 124 тис.грн. 7 іноземцям заборонено в’їзд на територію України у зв'язку з невиконаними майновими зобов'язаннями перед державою. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині судитимуть лучанина за контрафактний алкоголь
Наступна новина Демобілізація, електронні повістки, війна у 2024 році: головні заяви Залужного
Останні новини
Схожі новини