У Луцькому ліцеї зустріли директора-військовослужбовця, який приїхав на шкільне свято

У Луцькому ліцеї зустріли директора-військовослужбовця, який приїхав на шкільне свято

31 травня на останньому дзвонику в Луцькому ліцеї № 28 зустріли директора навчального закладу Миколу Євтушина, який із перших днів повномасштабної війни захищає Україну. Захисник приїхав до випускників та колег-вчителів із Донеччини.

Про це повідомляє Суспільне. 

51-річний лучанин, який воює на Авдіївському напрямку в складі 100 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Аби потрапити на шкільні урочистості, за словами Миколи Євтушина, спеціально просив у командування відпустку. Керівник ліцею зазначив, що сумує за своїми учнями.

"На жаль, це вже, мабуть, той випуск буде, який я ще пам'ятаю, яких я ще набирав в ліцей", — зазначив лучанин.

За освітою Микола Євтушин — вчитель історії, на посаді директора був два роки. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, приєднався до лав ЗСУ. На передовій, каже, старався підтримувати зв'язок зі своїми учнями.

"Якось вчити дітей історії і сидіти десь збоку було нелогічно. А тим більше мої два сини теж служать. То взяв таке рішення теж захищати Батьківщину. Були можливості — онлайн навіть на уроки виходив, старався всіляко підтримувати, навіть командування йде назустріч", — сказав захисник.

На святі останнього дзвоника директор, а нині військовослужбовець Микола Євтушин, особисто звернувся з вітальним словом та побажаннями до учнів молодших класів і випускників.

"Пам'ятайте завжди: Україна — це не зруйновані будинки та інфраструктура. Україна — це ви! Саме тому я бажаю вам ніколи не забувати що наша боротьба за Україну — це боротьба сьогодні за себе кращого завтра. Бажаю перемоги, успіхів та миру. Слава Україні!" — додав боєць.

Також на шкільне свято завітав і колишній випускник ліцею, а нині пресофіцер 100-ї окремої механізованої бригади Дмитро Зінюк. Чоловік вручив освітньому закладу бойовий прапор нашої сталевої сотки, 100-ї окремої механізованої бригади.

"Я хочу вам побажати, аби в майбутньому Ви ніколи не здавалися, твердо йшли до своєї мети. І хочу виконати почесну місію та вручити керівництву навчального закладу бойовий прапор нашої "Сталевої сотки", — сказав пресофіцер.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на концерті Монатіка двоє чоловіків освідчилися дівчатам. ФОТО
Наступна новина Подружжя з Рожищенської громади взяло на виховання четверо дітей
Останні новини
Схожі новини