У Луцькому ліцеї зібрали гроші на рацію для випускника, який нині ужить в ЗСУ. ФОТО

У Луцькому ліцеї зібрали гроші на рацію для випускника, який нині ужить в ЗСУ. ФОТО

Школярі та вчителі луцького ліцею № 15 організували благодійний ярмарок, щоб допомогти українським воїнам. Діти збирали гроші на рацію для випускника школи, який зараз на фронті в радіотехнічних військах. 

Про це повідомляє Суспільне.

Як розповіла волонтерка й випускниця ліцею Олександра Лисак, через такі благодійні заходи волонтерам вдається закривати важливі запити для бійців. Таку ж акцію в школі влаштують повторно через тиждень.


"Я коли дивлюся на цих хлопців 18-річних, хочу зробити для них все і ще більше, ніж можливо. По маленькій крупинці, по маленькому печиву, по маленькій свічці ми збираємо дуже великі суми і ми купуємо дійсно те, що необхідно", – каже лучанка.

Олександра Лисак волонтерить від початку війни, з 2014 року. На благодійний ярмарок привезла речі, які особисто знайшла на фронтових шляхах.

"Це трофейні форми, тубуси, різні упаковки з боєприпасів, частини з бойових ракет. Сухпайки і все, щоб діти бачили, що це не жарти і що війна – вона справжня", – каже лучанка.

Долучилася до шкільного ярмарку мама одного з школірів Олена Шевчук. Її молодший син навчається у ліцеї, старший боронить Україну.

"Він був АТО п'ять років, потім приїхав додому і з початку повномасштабної війни пішов сам. Він нічого в нас не просить, якщо треба. То вони між собою там, а так каже, що все є", – каже жінка.

Як розповів директор навчального закладу Олег Гребенюк, благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України у навчальному закладі організовують втретє.Цього разу зібрали 70 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Війна – це стрес, напряму пов’язаний з онко»: на Волині збільшилась кількість онкохворих
Наступна новина Україна повернула з російського полону ще 116 людей
Останні новини
Схожі новини