«Я з дитинства марив танками». Історія лучанина «Баптиста» із 100 ОМБр

«Я з дитинства марив танками». Історія лучанина «Баптиста» із 100 ОМБр

Лучанин Олександр на псевдо «Баптист» служить у танковому батальйоні 100 омбр на посаді механіка-водія танка. До лав ЗСУ чоловік став у березні 2022 року – добровольцем, адже за віком мобілізації в обов’язковому порядку не підлягав.

Його історію написали на сторінці бригади.

Свій позивний Сашко одержав ще під час проходження курсу молодого бійця – і конфесійна приналежність, як виявляється, тут ні до чого:

Я тоді був заступником командира взводу, мав чимало організаційних обов’язків і постійно відмовлявся грати з хлопцями в карти. Тож вони жартома прозвали мене «Баптистом», – усміхаючись, розповідає танкіст.

На рідній Волині на свого воїна чекають з Перемогою батьки Валерій Володимирович і Світлана Іванівна, а також кохана дружина Анастасія – пара побралася цьогоріч 3 травня, хоча познайомилися молодята ще до широкомасштабного вторгнення.

Я з дитинства марив танками – «кайфую» від них і зараз. Так, кожен виїзд на бойове завдання – це неабиякий ризик. Але ж яке то задоволення – розносити вщент ворожі цілі і тим самим наближати нашу Перемогу! Не маю жодного сумніву в тому, що Україна здолає оскаженілого ворога. У нас хороше командування, у нас класний ротний Дмитро Вікторович, зрештою – поруч зі мною чудові побратими, яким я довіряю як самому собі. Тож тільки Україна і тільки Перемога – інакше просто не може бути! – впевнено каже лучанин-танкіст на псевдо «Баптист».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь втратила на війні двох захисників
Наступна новина Лучанка стала чемпіонкою світу. Перемогу присвятила «Сталевій сотні»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні