За кожною нагородою – героїзм у чистому вигляді: воїни 14-ї бригади отримали відзнаки. ФОТО

За кожною нагородою – героїзм у чистому вигляді: воїни 14-ї бригади отримали відзнаки. ФОТО

Командир Князівської бригади полковник Олександр Охріменко вручив військовим державні та відомчі нагороди, відзнаки командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це повідомили на сторінці бригади у фейсбуці.

«За кожною нагородою, яку отримують Князівські воїни - тяжкі бої, знищені вороги, воля і вміння вистояти там, де вистояти неможливо. За кожною нагородою – героїзм у чистому вигляді.  За кожною нагородою, яку отримують Князівські воїни - тяжкі бої, знищені вороги, воля і вміння вистояти там, де вистояти неможливо», – йдеться в дописі. 

Хвилиною тиші вшанували пам'ять побратимів, які не повернулися з бою. 

«Вкотре нам випала нелегка ділянка фронту. І вкотре підступи ворога, загрози, які перед нами стояли, ви розбили вщент, змусивши противника зупинитись і пошкодувати про свої рішення і потуги, - наголосив командир бригади, вручаючи воїнам заслужені нагороди. – Я пишаюся кожним із вас, пишаюся службою з вами! Я впевнений: як би складно нам не було, ми вистоїмо і переможемо!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський поліцейський, якого судять за затримання прокурора, оскаржує вирок
Наступна новина Луцьк отримав ще 2 потужних резервних генератори від благодійників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини