Жителів Волині шахрай із Одещини ошукав на 1 500 000 гривень. ВІДЕО

Жителів Волині шахрай із Одещини ошукав на 1 500 000 гривень. ВІДЕО

Півтора мільйона гривень − на таку суму ошукав жителів Волині шахрай із Одещини. Як повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області, працював він не один.

Своїми жертвами шахраї обирали людей поважного віку. Знайомились, входили у довіру та представлялись працівниками відділу соціального захисту. Казали, що необхідно здійснити обмін грошей на купюри нового зразка. Правда, взявши необхідну суму, віддавали натомість сувенірні банкноти.

Таким чином, ошукали 91-річну лучанку на 52 тисячі гривень. Ще двома жертвами шахраїв стали дві пенсіонерки з Нововолинська − у них забрали загалом 30 тисяч гривень.
А найбільший збиток завдали вони жителям Володимира-Волинського − у літнього подружжя виманили мільйон гривень. Пенсіонерів ще й побили за те, що ті не хотіли віддавати гроші, які належали їх синові.

Наразі чоловіка звинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, пов'язаних із шахрайством та грабежем. Подальшу його долю вирішуватиме суд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 350 мільйонів доларів отримає Україна від США. ВІДЕО
Наступна новина Волинянка потребує коштів на лікування та операцію
Останні новини
Схожі новини