100 днів роботи Савченка та кондитерська фабрика «Ярич»: ТОП-5 за вихідні

100 днів роботи Савченка та кондитерська фабрика «Ярич»: ТОП-5 за вихідні

Найбільше читачів «Першого» зацікавила новина про кондитерську фабрику «Ярич», розташовану в селі Старий Яричів Львівської області, де виробляють крекери і печиво «Марія». 

Ці два печива – саме ті продукти, завдяки яким підприємство знає вся країна.

 

 

На другому місці новин, які найбільше читали на вихідних, матеріал про те, що Ольга Шульга, завідувач відділення неврології Волинської обласної клінічної лікарні протягом п’яти років досліджувала групу людей із розсіяним склерозом та з’ясувала, що розвиток хвороби частково пов'язаний з тим, як пацієнт її сприймає.

На третьому місці новинка про те, що глова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко неординарно прозвітував за 100 днів своєї роботи, або ж, як сам він жартував, уже за 120.

Також у топі новинка про те, що в одному із гіпермаркетів Луцька «вигідна акція». На засіб для прання Vanish стоїть ніби знижка – 25%, однак ціна зали.шилася такою самою.

Замикає на топ-5 новин за вихідні новинка про те, яким був перший ЛуАЗ. Про це мало хто з нас взагалі знає. Тому що це був секретний автомобіль, створений для Радянської Армії. Деталі – за посиланням.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Емоції зашкалюють: яким був захід сонця над Світязем. ФОТО
Наступна новина Розповіли, яким авто надають перевагу волиняни
Останні новини
Схожі новини