12 подарунків для дитини, які можна замовити з доставкою додому

12 подарунків для дитини, які можна замовити з доставкою додому
Фото ілюстративне

Інтернет-магазин Panama вже багато років допомагає українським батькам доглядати за своїми дітьми. Асортимент сайту настільки широкий, що включає все необхідне для малюків різного віку, а також для молодих матусь і татусів, які проводять багато часу зі своїми дітьми.

Окрім того, тут є іграшки на будь-який смак, тому ми вирішили обрати 12 товарів, які можна подарувати дітям на свято.

Настільна гра

Діти обожнюють цікаві ігри, адже останні вони розвивають увагу, моторику та мислення. Але з тієї чи іншої причини змушені безкінечно дивитись стрімінгові ролики, або ж сидіти у соцмережах.

Якщо ви хочете відволікти малечу від екранів, запропонуйте їм цікаву настільну гру. Це може бути як «Дженга», мета якої побудувати вежу, так і «Скотланд Ярд», де потрібно розслідувати злочини. Також в інтернет-магазині Panama за цим посиланням https://panama.ua/ ви знайдете інші цікаві ігри для компанії.

Пазли

Настільні ігри – це добре, але для них потрібні хоча б декілька гравців. Інша справа пазл: його можна складати й на самоті. Чим молодший малюк, тим більшими мають бути деталі. А якщо ви хочете здивувати дитину, зверніть увагу на 3D варіанти.

Набір міні тварин

Якщо отримувач подарунків у захвати від тваринного світу, то чому б не подарувати йому набір тваринок. Вони слугуватимуть йому як основні аксесуари для гри, так і колекційні моделі для його кімнати. На сайті ви знайдете різні види котів, тигрів, оленів тощо.

Машинки

Машинки – це чудовий подарунок не лише для хлопчика, адже сучасним дівчаткам теж подобається драйв та швидкість. Якщо ви не хочете виглядати банально, обирайте колекційні моделі, транспорт, або іграшкові автомобілі відомих марок, наприклад, Lamborghini. Школярам також сподобаються радіокеровані іграшки, копії відомих автомобілів, а також машинки зі світловими та звуковими ефектами.

Розвивальні іграшки

Якщо ви шукаєте подарунок для малюка, зверніть увагу на бізіборди, пірамідки та інші види розвивальних іграшок. Вони стимулюють дрібну моторику та логічне мислення, а також допомагають сформувати поняття кольору та форми. В залежності від віку дитини, обирайте величину деталей. Для найменших елементи іграшки мають бути достатньо великими, щоб малюк не зміг їх проковтнути.

Конструктор

Важко знайти дитину, яка б не любила гратися конструктором. Це ідеальний подарунок для креативних дітей, які обожнюють створювати щось нове. Завдяки тому, що бренди пропонують велику кількість наборів, ви можете обрати універсальну цеглу, або ж тематичну колекцію, яка дозволить побудувати специфічні вироби. Обираючи той чи інший варіант, дізнайтесь, який конструктор вже є у дитини, та за можливості обирайте той бренд, який буде сумісний з уже наявним набором. Це дасть малюку набагато більше простору для гри.

Брязкальця

Для немовлят найкращим подарунком буде брязкальце, мобіль або розвивальний килимок. Обираючи той чи інший предмет, зверніть увагу на матеріал та призначення – нічого не має загрожувати здоров’ю дитини. Обирайте яскраві кольори, тому що новонароджені діти ще не сприймають відтінків, а бачать лише контрасти.

Велосипед, біговіл або самокат

Активні діти мають знайти екологічний вихід для своєї енергії. У цьому їм допоможуть засоби пересування. Для тих, хто вчиться ходити, підійде біговіл: малюк має сидіти на ньому та відштовхуватись ніжками від підлоги.

Якщо дитина вже впевнено ходить, обирайте самокат. Велосипед краще обирати після трирічного віку, коли дитина вже здатна координувати своє тіло і зрозуміє, що потрібно крутити педалі. Кожен з цих засобів пересування допоможе малюку насолоджуватись прогулянками.

Дитяча косметика

Обираючи подарунок для маленької принцеси, зверніть увагу на косметику для дітей. Вона розроблена спеціально для малюків, тому має спрощений склад та ніжні кольори. Завдяки таким наборам дівчатка вчаться доглядати за собою, підкреслювати свою красу та любити себе. А ще така косметика не стане проблемою у школі чи дитячому садку.

Набори для творчості

Якщо дитина любить створювати щось власними руками, такі набори допоможуть опанувати новий вид рукоділля. Зазвичай вони містять інструкцію та всі потрібні елементи, щоб створити повноцінний виріб. Комплекти можуть мати різну тематику, починаючи від звичайної аплікації до скрапбукінгу, вишивки або плетіння. Якщо ви обираєте подарунок хлопчику, зверніть увагу на набори плейдо.

Лялька

Діти, особливо дівчатка, люблять приміряти на себе різні соціальні ролі і роблять це за допомогою ляльок. Якщо це пупс, вони уявляють себе його мамою, а якщо Барбі, то це вони самі в майбутньому. Такі іграшки стимулюють їх розвиток та формують правильне сприйняття світу. Під час програвання подібних сценок з іграшками діти вчаться жити.

Подарунковий сертифікат

Якщо ви все ще не знаєте, який подарунок обрати дитині, дозвольте їй зробити вибір самостійно: придбайте їй подарунковий сертифікат. По-перше, це ідеальний подарунок для немовлят, а по-друге, завжди є ризик помилитись, якщо ви точно не знаєте, чого бажає дитина.

Інтернет-магазин Panama пропонує подарункові сертифікати на 500 та 1000 грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Троє волинян поїдуть на Чемпіонат Європи з легкої атлетики
Наступна новина На Волині створили 6 мобільних бригад для вакцинації від COVID-19
Останні новини
Схожі новини