18-річній волинянці збирають гроші на нову щелепу

18-річній волинянці збирають гроші на нову щелепу

18-річній волинянці Іванці Гаджало із села Гупали Любомльського району збирають гроші на чергову операцію.

Дев’ять місяців дівчина продовжує боротьбу за повноцінне життя. Завдяки підтримці небайдужих вдалося зібрати кошти, які були необхідними на перші два етапи операції, повідомляє «Район. Володимир-Волинський».

Джерело фото: Район. Володимир-Волинський

«Зараз ми змушені знову звернутися до людей за фінансовою допомогою. Бо наша сім'я вичерпала всі заощадження на лікування та консультації. На жаль, медики видалили половину нижньої і більшу частину верхньої щелепи, бо вони відмерли. Тому зараз постала гостра потреба у дороговартісному протезі», – розповіла мама дівчини Наталія.

На виготовлення протезу 231 тисяч гривень на виготовлення протезу, без включення вартості роботи. хірургів.

Мама дівчинки розповіла «Першому», що не так давно вони з дочкою взяли участь у зйомках випуску програми «Говорить Україна». Після цього, за її словами, відомий хірург з Волині Валіхновський пообіцяв їм, що зробить безкоштовну пластичну операцію для дівчинки. Але до цього їм потрібно виготовити для дівчинки титановий імплант, зробити операцію та дочекатись, коли він приживеться. 

Родина збирає гроші самотужки, проте, на операцію цього недостатньо, тому просять допомоги у всіх небайдужих.

Нагадаємо, Іванка Гаджало потрапила у ДТП у березні 2018 року. Ні пасажири, ні водій не постраждали, але дівчина отримала серйозні травми обличчя. Безліч переломів щелепи, піднебіння та черепа, вибиті зуби, незряче око. 10 днів у реанімації. Щоб скріпити уламки кісток, знадобилось більше сотні металевих штифтів та надскладна операція у Києві.

Читати також: На Волині дали «умовне» водію, через якого 18-річна дівчина залишилася без щелепи та піднебіння

Номер картки Наталії Василівни Ціпяшук: 4731 2191 0779 7650

Номер телефону мами: 067-52-85-231


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни почали більше купувати білого хліба
Наступна новина Розкішне житло поряд: під Луцьком почали будувати сучасні танхауси
Останні новини
Схожі новини