19-річний волинянин вкрав дуб за 11 тисяч гривень

19-річний волинянин вкрав дуб за 11 тисяч гривень

Учора, 14 лютого, з огородженої території Цуманського лісового господарства Ківерцівського району злодій на автомобілі із саньми викрав дубову колоду, вартістю понад 11 тис. грн..

Співробітники місцевого сектору кримінальної поліції оперативно встановили особу крадія та затримали його. За фактом крадіжки з проникненням розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Про крадіжку поліцію повідомили працівники Цуманського лісового господарства. Зловмисник з огородженої території підприємства на автомобілі із саньми викрав дубову колоду.  

«Оперативники кримінальної поліції цього ж дня встановили, що крадіжку вчинив 19-річний мешканець селища Цумань. Він із території лісового господарства, використовуючи автомобіль та сани, викрав дубову. Сума завданих підприємству збитків становить 11 тис. 440 грн. Нині зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України», – розповів заступник начальника Ківерцівського відділу поліції Андрій Глубіцький.

Сани та викрадений дуб вилучили. Окрім того, ківерцівські слідчі, ще у грудні минулого року оголосили вказаному громадянину про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 246 (незаконна порубка лісу) та ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)  Кримінального кодексу України.

Слідчі Ківерцівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 15 лютого: падає долар, падає євро
Наступна новина Гунчик поїхав до Києва обговорити проблеми Волині
Останні новини
Схожі новини