20-річний рожищанин самотужки зібрав девʼять дронів для військових

20-річний рожищанин самотужки зібрав девʼять дронів для військових

У місті Рожище, що на Волині 20-річний Роман Паламар зробив вже 9 дронів, тим самим допоміг українським військовослужбовцям.

Як розповів журналістам видання ВСН хлопець, все розпочалося з того, що його брат запропонував пройти двотижневе навчання інженерів-конструкторів FPV-дронів. До слова, у Романа є два брати, які нині служать у війську. 

Один з його братів має знайомих, які почали відкривати себе в сфері збірки дронів, тоді хлопець і доєднався до них, розповів Роман. 

«Я пройшов двотижневий курс, де мене навчили, як паяти. Мені розповідали, що і як правильно робити, так і втягнувся. Загалом зробив вже 9 дронів», – додав хлопець. 

Молодий чоловік додав, що наразі навчається в Києві на третьому курсі, на спеціальності «Комп’ютерні науки». Проте, зауважує він, ця спеціальність ніяк не допомогла йому у виготовленні дронів.

Щоб повністю зібрати один дрон хлопцю необхідно 2,5 – 3 години безперервної роботи.

«Кожна деталь замовляється, мені відправляють комплектацію на повний дрон і я його повністю спаюю і збираю. Надалі теж буду цим займатися, але проблема в тому, що немає комплектуючих», – розповів Роман Паламар. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У госпіталі помер військовий з Волині Андрій Плескун 
Наступна новина На війні загинув 44-річний волинянин Олексій Анцибор
Останні новини
Схожі новини