24 травня в Україні відключення світла діятимуть увесь день, – «Укренерго»

24 травня в Україні відключення світла діятимуть увесь день, – «Укренерго»

Завтра, 24 травня, графіки погодинних відключень електроенергії будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 24:00.

Про це йдеться в повідомленні «Укренерго».

Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується.

Причиною відключень в «Укренерго» назвали дощову погоду та щільну хмарність у більшості регіонів України, що заважає сонячним електростанціям працювати на максимальній потужності.

«Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які диспетчерський центр «Укренерго» щовечора доводить до кожного обленерго. Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись у кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах», – нагадали в компанії.

23 травня графіки погодинних відключень електроенергії діють для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 24:00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині не вистачає 20 млн грн на зарплати педагогам
Наступна новина У Луцьку попрощалися зі спортсменом, воїном-прикордонником Романом Гаврилюком
Останні новини
Схожі новини