27-му школу у Луцьку таки добудували. ВІДЕО

27-му школу у Луцьку таки добудували. ВІДЕО

Луцька школа-довгобуд №27 – майже завершена.

Про це стверджує підрядник. Серед робіт, за його словами, залишилося небагато: всього закупити обладнання, доремонтувати під’їзди до школи і провести генеральне прибирання, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Тоді приміщення вже буде повністю готове до нового навчального року.

Зауважимо, будівництво школи тривало з 2011-го року. Загальна вартість робіт – 90 мільйонів гривень. З них встигли освоїти лише 70, наразі потрібно ще 23 для завершення. 

Читати також: На луцьку школу-довгобуд облрада виділить 10 мільйонів

Хоча чиновники визнають, що школа повністю готова до нового навчального року, залишається один нюанс – у неї немає спортзалу.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко, який особисто проінспектуваув приміщення, переконаний: все-таки школу варто відкрити, а спортзал добудують згодом.

Читати також: Школу-довгобуд у Луцьку обіцяють відкрити 1 вересня

Якщо всі ці заходи встигнуть провести до кінця серпня, вже у в вересні цього року школа запрацює, кажуть у міськраді. Загалом вона розрахована на 600 учнів. Місцеві жителі на відкриття навчального закладу чекають з нетерпінням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Люди там скучили за українським, - учасники Волинського хору про виступ на Луганщині. ВІДЕО
Наступна новина Володимир-Волинський театр ім. Берези знову отримав ГРАН-ПРІ...
Останні новини
Схожі новини