Володимир-Волинський театр ім. Берези знову отримав ГРАН-ПРІ...

Володимир-Волинський театр ім. Берези знову отримав ГРАН-ПРІ...

Володимир-Волинський народний аматорський театр “Відродження” ім. Богдана Берези районного будинку культури, режисером якого є Олена Шарко,  відзначився призовими місцями тепер уже у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв “Соняшник”, який проходив у Києві  і у якому взяли участь чимало таланових солістів та творчих колективів з усієї України, вікова категорія учасників 5-35 років, але за місяць до фестивалю допустили та запросили і старшу вікову категорію.

Актори  театру на огляд журі  та глядацької аудиторії представили осучаснені уривки з п’єс:  “Наталка Полтавка” (головні ролі зіграли Олена та Андрій Шарко), “За двома зайцями” (Олена Шарко та Яна Роман), монолог «Жінко, чого ви плачете?» у прочитанні Яни Роман, котра також виконала патіротичні пісні про Україну на початку фестивалю, що стало візитівкою колективу. Окрім того, уривок з поеми «Відьма» та «Лист солдату» прозвучав у виконанні Оксани Трикуш.

Так, перше місце та Гран-прі у номінаціях”акторська майстерність” отримали Олена та Андрій Шарко, окрім того, ще одне Гран-прі присудили Олені Касьянівни та Яні Роман, котра здобула ще одну перемогу у старшій віковій категорії. Перше місце старшій категорії  дісталась Оксані Трикуш. Також Олена Шарко була відзначена почесною грамотою Міністерства культури України.

Позитивні відгуки про роботу театру отримала Олена Шарко від члена журі, заслуженої артистки України театру і кіно  Юлії Раденко, котра зазначила, що усі актори театру відзначились високою майстерністю.

Поїздки на фестиваль не відбулося, якби не спонсори, котрі підтримали колектив і взяли на себе фінансові втрати: депутат міськради Максим Климюк відразу відгукнувся допомогти, також не обійшлося без неодноразових одних з найперших ) депутати обласної ради, (очільник ТзОВ “П’ятидні”Валерій Діброва та Олексій Панасюк ( та його колеги ).

Слід нагадати, що обласні депутати Олексій Панасюк та Констянтин Зінкевич, депутати Володимир-Волинської міськради Олег Тимосевич, Віра Сєргєєва, Микола Смаль і інші їхні колеги надали велику підтримку у перейменуванні колективу « імені Богдана Степановича Берези ». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 27-му школу у Луцьку таки добудували. ВІДЕО
Наступна новина 5 продуктів, які можна їсти ввечері, не хвилюючись за фігуру
Останні новини
Схожі новини