34 тисячі клієнтів «Волиньгазу» зареєструвались в особистому кабінеті

34 тисячі клієнтів «Волиньгазу» зареєструвались в особистому кабінеті

Пік реєстрації клієнтів ПАТ «Волиньгаз» в Особистому кабінеті на сайті 104.ua зафіксований в грудні 2017 року. Саме першого місяця зими майже 2 тис споживачів газу з Волині стали новими користувачами веб-ресурсу. Торік більше 11 тисяч волинян отримали можливість керувати своїм особистим рахунком в режимі онлайн, а за два роки - 34 тис.

На Волині 242 тисячі сімей користуються природним газом та є клієнтами ПАТ «Волиньгаз». Із них 14 % зареєструвались в Особистому кабінеті та мають можливість оплачувати за газ в зручний час та зі зручного для споживача місця.

Для таких клієнтів щомісячні візити в каси і трата часу в довгих чергах стали непотрібними. Саме в онлайн сервісі зручно, доступно та безпечно можна вносити показання лічильника та керувати своїм особовим рахунком.

«Клієнти можуть оперативно перевірити стан свого особового рахунку, внести показання лічильника, простежити хронологію попередніх обсягів споживання та оплат у відповідному розділі, а ще дізнатися про зміни тарифу», - сказав начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Для того, щоб зареєструватися в Особистому кабінеті достатньо знати номер свого особового рахунку та останню суму, яку клієнт заплатив за газопостачання. Процедура реєстрації займає лічені хвилини.

Особистий кабінет - це зручний варіант взаємодії споживачів із газовою компанією. Користувачі оцінили такі переваги електронної взаємодії: зручність, безпеку, відкритість і доступність. Важливо, що обрана клієнтами платіжна система дозволяє здійснити оплату за газопостачання за міжнародними стандартами безпеки та гарантує високий рівень захисту персональних даних користувачів.

За допомогою Особистого кабінету споживачі можуть контролювати свій рахунок, і саме прозорість сервісу унеможливлює втручання в нарахування оплат, що не лишає шансів для міфів про навмисне викривлення обліку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна втрачає статус експортера свинини. ВІДЕО
Наступна новина Україна може отримати нову фінансову допомогу від Європейського союзу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини