440 автомобілів застрягли на пунктах пропуску в АТО. ВІДЕО

440 автомобілів застрягли на пунктах пропуску в АТО. ВІДЕО

440 автомобілів застрягли на пунктах пропуску в АТО. Черги спричинені великою кількістю бажаючих перетнути лінію розмежування. Втім, за інформацією прикордонників, ситуацію вже стабілізовано.

Наразі на в'їзд і виїзд перебуває така кількість транспортних засобів: "Майорське" − 60 та 100, "Мар'їнка" − 40 та 80, "Новотроїцьке" − 40 та 30, "Гнутове" − 50 та 40.

Пропускний пункт "Станиця Луганська" з 10 січня працюватиме з 7 до 17-ї години. Таке рішення прийняте штабом Антитерористичної операції. Воно спрямоване на зменшення соціальної напруги серед мешканців населених пунктів Луганської області та забезпечення сприятливих умов для перетину лінії розмежування.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули майже 32-і тисячі осіб та 4 з половиною тисячі транспортних засобів. Найбільше в "Мар'їнці" − вісім тисяч 365 осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьком бродить дідусь, який забув дорогу додому
Наступна новина Активи Ріната Ахметова заморозили на території Нідерландів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини