5 гривень за проїзд у маршрутці – надумана ціна, - луцький депутат Павло Данильчук

5 гривень за проїзд у маршрутці – надумана ціна, - луцький депутат Павло Данильчук

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук негативно ставиться до підняття вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень. Про це він розповів в інтерв’ю для «Першого».

«Коли до чотирьох гривень піднімали, я теж був проти. Тариф вже минулого разу був надуманий.

Зрозуміло, що маршрутки, які їздять Луцьком, є старими, ремонт затратним. Ми почали аналізувати складові тарифу і скажу, що аргументація перевізників навіть рік тому була непереконливою. По деяких маршрутах тариф взагалі мав бути 2 гривні 20 копійок, зважаючи на протяжність, періодичність. Крім того, не було проведено детального аналізу пасажиропотоку, лише кілька маршрутів. Але все ж плату за проїзд підняли до 4 гривень.

Минув рік і це питання піднімається знову. Вважаю, що в жодному разі не можна йти на нинішні вимоги, але, думаю, після Великодня, ми знову почуємо про це», - вважає обранець луцької громади.

Він також наголосив на тому, що коли оголосять громадські слухання, лучани повинні проявити більшу активність.

«Важливо, щоб лучани не ігнорували і прийшли на громадські слухання, бо у минулому році мешканців міста було мало, більшість – водії, перевізники, які зацікавлені в піднятті ціни», - сказав депутат.

Фото: Район.Луцьк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Народний депутат Ігор Гузь вітає волинян з Великодніми святами
Наступна новина Волинян просять допомогти розшукати зниклу жінку
Останні новини
Схожі новини