5 новин про iPhone 15, які ви могли пропустити

5 новин про iPhone 15, які ви могли пропустити

Традиційно компанія Apple проводить презентацію нових девайсів у вересні кожного року. Інсайдерська інформація свідчить, що цьогорічне представлення оновленої лінійки айфонів може відбутися 23-24 вересня 2023 року.

Попереду ще досить багато часу, але перші дані й чутки щодо функціонала та дизайну новинки вже з’явилися. Що компанія Apple готує цього разу, яким буде Айфон 15? Ділимося детальною інформацією в статті.

Питання щодо дизайна

Ймовірно, новинка буде мати зовнішній вигляд, аналогічний цьогорічним девайсам з чотирнадцятої серії з невеликими змінами.

  • Надміцне скло та нержавіюча сталь, що використовується в аерокосмічній промисловості, стануть основними матеріалами.
  • Дизайнери планують відійти від різких ліній та гострих кутів, повернувшись до більш плавних форм смартфона.
  • Рамка може стати опуклою, що покращить ергономіку корпусу та зручність використання.
  • Ходять чутки про додаткові нові кольори: малиновий та блакитний.

Мінімальні зміни дисплея

Компанія Apple продовжила контракт з американською фірмою, що виготовляє панелі LPTO. Вочевидь вони будуть використані в моделях лінійки Pro, щоб забезпечити реалізацію функції ProMotion.

Планується встановити добре відомий дисплей з технологією Liquid Retina XDR та яскравістю до 1600 ніт. Діагональ базової моделі скоріше за все залишиться невеликою — 6,1 дюйма. Виробник проаналізував відгуки клієнтів, 35% користуються саме цим гаджетом. Адже він компактний та функціональний.

Підвищена автономність та продуктивність

Поки що відсутня конкретна інформація щодо ємності акумулятора в девайсах з нової лінійки. Але серед інсайдерської інформації можна знайти новину про докорінну зміну внутрішньої архітектури айфонів, яка має підвищити енергоефективність.

Додатковим помічником у збереженні більшого об’єму заряду стане процесор А16. За прогнозами експертів цей чипсет дозволить девайсам працювати в 3 рази швидше. Айфони й до цього були досить потужними пристроями, але в майбутній колекції продуктивність вийде на новий рівень.

Багато чуток щодо камери

Pro-версії точно отримають оновлений фотосенсор на 48 Мп з 10-кратним перископічним зумом. Зйомка віддалених кадрів та широких панорам з максимальною деталізацією стане ще більш доступною для користувачів. Схоже, що суттєвих змін зазнає й функція «Кіноефект», яка припала до душі багатьом користувачам актуальних Айфонів 14.

Для фронтальної камери також задумані зміни, які поки що тримають у секреті. Відомо лише про появу можливості знімати чіткі та якісні відео у форматі 8К. Це оновлення точно порадує блогерів.

Lightning: буде чи не буде?

Нові правила торгівлі гаджетами в ЄС змушують компанію змінити позицію щодо наявності Lightning. Ймовірніше за все, майбутня лінійка буде мати універсальний роз’єм Type-C. Це стане приємним бонусом для користувачів. Адже більшість аксесуарів та додаткових гаджетів мають стандартний порт Type-C. Можна буде обирати найрізноманітніші додаткові пристрої для нової моделі iPhone.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Померла матір Героя України з Луцька
Наступна новина «Тут свої проблеми, своє поле бою»: історія настоятеля Жидичинського монастиря
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні