5 причин, чому електронні запальнички заслуговують на вашу увагу

5 причин, чому електронні запальнички заслуговують на вашу увагу

Класичні запальнички - це економно, екологічно і практично. Добре, коли є альтернатива у вигляді електронних екземплярів. Їх краса в тому, що вам не потрібно постійно турбуватися про те, що будь-якої миті закінчиться паливо. Якщо USB-запальничка розрядиться, її просто достатньо зарядити від мережі, павербанка або підключившись до ноутбука. Це значно скорочує витрати на придбання нової запальнички або її заправки.

Вивчіть сторінки віртуального каталогу ДуДа, щоб вибрати придатний варіант електронної запальнички https://duda.com.ua/category/usb-zazhygalky/. В асортименті представлені екземпляри від 175 до 600 грн. Тут дуже великий вибір, особливо на увагу заслуговують:

  • електронна запальничка "Класік";
  • USB-запальничка «Грошовий мішок»;
  • електроімпульсна USB запальничка Gold Tiger.

Купуйте прогресивний девайс, який стане чудовою альтернативою класичним запальничкам.

5 причин “за” електроімпульсну запальничку

Ось 5 причин, чому USB-запальнички заслуговують на увагу:

  1. Не турбуйтеся більше про те, що потрібно заправляти запальнички. Зважаючи на те, що електроімпульсна запальничка служить довше і її можна перезаряджати, вам більше ніколи не доведеться турбуватися про заправку. Більше немає необхідності тримати вдома легкозаймисті аерозольні балончики з бутаном. Все, що вам потрібне, це джерело електроенергії.
  2. Електричні запальнички безпечніші за звичайні. Вони, як правило, оснащені вбудованою функцією безпеки, а значить ваша запальничка не займатиметься, перебуваючи в кишені. Разом з тим, плазмовою дугою набагато легше керувати, ніж звичайним вогнем, за рахунок їхньої точності. І, отже, це зводить до мінімуму шанси випадково запалити щось.
  3. Прийнятна вартість. Звичайно, в порівнянні з однією одноразовою запальничкою це коштуватиме дорого. Однак якщо задуматися про сукупну вартість всіх одноразових запальничок, які вам належить використовувати за весь термін служби однієї електронної, то вигода буде відчутною.
  4. Легко заряджайте будь-де. Щоб зарядити такого типу запальничку, потрібно лише кабель USB потужністю 1,5 Вт (5 В, 0,3 А). Ви можете підключити плазмову запальничку прямо в розетку і зарядити її лише за годину-півтори. Якщо вам потрібно зарядити запальничку на ходу, використовуйте павербанк.
  5. Ваш вірний друг у будь-яких умовах. Використовуйте запальничку в подорожах, навіть якщо ви перебуваєте високо в горах.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Водій, який у Луцьку на смерть збив єпископа, проведе за гратами 8 років
Наступна новина Потрохи на спад: ситуація у ковідному госпіталі в Боголюбах
Останні новини
Схожі новини