5 причин, чому варто жити в Струмівці

5 причин, чому варто жити в Струмівці

Нещодавно пила каву з подругою. Зайшла в нас мова за те, де краще купити квартиру: в Луцьку чи передмісті? Якщо в передмісті, то де саме? Переглянули ми декілька варіантів і зійшлись на тому, що найкраще поселитись у Струмівці. Запитаєте, чому Струмівка? Відповім вам так:

1.Жителі Струмівки завжди виглядають на років 7-8 молодше свого віку. А все тому що в Струмівці чудова екологія. Тому місцеві й живуть довше і виглядають молодшими.

2.У Струмівці дуже низький рівень злочинності. Статистика показала, що звернень до поліції зі Струмівки протягом року було найменше у порівнянні з іншими передмістями Луцька.

3.Із кожним роком Струмівка стає все більш популярною. Це дуже привабливе місце для заможних людей. Багатії знають, що правильне місце для життя обирають.

4.У Струмівці живуть дійсно чемні і дуже виховані люди, а це означає, що у вас будуть хороші сусіди.

5.Найголовніше те, що до цього «райського куточку» легко доїхати як на громадському транспорті (маршрут №3 та №168,169), так і на власному авто. 

Отож, найкраще місце для життя – однозначно Струмівка!!! Залишилось знайти лише житло. Але з цим проблем не буде. Нещодавно бачила в інтернеті посилання на ЖК «Сімейна Фортеця». І рекомендації чула про цей житловий комплекс хороші, і ціни там в них дуже навіть доступні. Більше того, є безвідсоткове відтермінування.

Сьогодні я домовилась про зустріч з менеджером і йду вибирати собі там квартиру. Залишу вам тут контакти цього житлового комплексу. Можливо, ще будемо сусідами :)

Телефон відділу продажу (066) 104-04-04

«Сімейна фортеця» в InstagramFacebook, сайт «Сімейної фортеці» – https://fortecya.lutsk.ua/


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 22 жовтня
Наступна новина Частина лучан – три тижні без гарячої води
Останні новини
Схожі новини