5 важливих правил при виборі плойки для волосся

5 важливих правил при виборі плойки для волосся

Дівчата всього світу люблять перетворюватися. Найчастіше під зміни потрапляє саме волосся. Різні зачіски, локони, випрямлення і навіть нарощування дуже приваблюють жінок і змушують їх відчувати впевненіше у собі. Більшість представниць жіночої статі вважають за краще використовувати плойку для волосся. Придбати інструмент можна за допомогою замовлення в інтернет-магазині Ksuu Store. Однак перш ніж вирушати за купівлею плойки для кучерів або випрямлення, необхідно розібратися, який прилад потрібен саме вам.

Матеріал робочої поверхні

Щоб локони були гарними, а процес безпечним, необхідно правильно підібрати прилад. Завивка волосся робиться за допомогою високих температур. Щоб не спалити пасмо, потрібно вибрати такий матеріал поверхні, який дозволить працювати з комфортом. Виробники роблять інструменти для завивки волосся з:

  1. Металу, який підходить дівчатам із виключно здоровим типом волосся без пошкоджень. Працювати такими приладами варто обережно. Бажано купувати з терморегуляторами.
  2. Матеріали з турмаліну вважаються одними з найбезпечніших і найнадійніших покриттів.
  3. Ще одне щадне покриття - кераміка. Такі щипці не просто створюють локон, а й захищають його.
  4. Кудрі, зроблені на тефлон так само як і при покриттях з турмаліну або керамічних матеріалів, є безпечними.Якщо ви з тих, хто впевнений, що інструменти з такими покриттями прослужать недовго, то швидше за все ви просто не знаєте правила їх експлуатації.
  5. Титан так само як і турмалін, славиться серед стилістів. Підходить для створення хвиль на пошкодженому волоссі.

Крім іншого існують і змішані матеріали робочих поверхонь плойок.

Нагрівання плойки залежить від її потужності

У сучасних інструментах для створення хвиль та локонів на волоссі дівчат встановлюється максимальна потужність 90 Вт. Для домашнього застосування підходять прилади 50 Вт, а як робочий інструмент майстра слід купувати максимум. Це пов'язано з тим, що стиліст вміє краще поводитися з температурами та зробити кучері без шкоди для вашої зачіски.

Терморегулятор безпеки

Важливу роль у створенні локонів грає температура. Для кожного типу волосся свій режим. Це пов'язано з тим, що найбільш пошкоджене волосся не терпить пересушування, а здорове не здатне до завивки при невисоких температурах. У сукупності з потужністю можна отримати універсальний інструмент для роботи з будь-яким типом локонів. Також діаметр плойки визначає розподіл тепла та розмір локонів.

Який має бути тип плойки

Перед купівлею щипців для кучерів та локонів слід спочатку визначитися з тим, щоб хотілося побачити у їх функціональності. У продажу завжди є плойки з різними формами та діаметрами робочої поверхні. Стилісти рекомендують підбирати такий тип, який буде застосований для щоденного використання. Серед різних видів плойок виділяють:

  • круглі;
  • гофре;
  • кулясті;
  • трикутні;
  • з формою конуса;
  • квадратні;
  • двоствольні;
  • спіральні;
  • тришарові.

Інноваційні розробки подарували світові плойку з насадкою-щіткою, яка відмінно замінює домашній фен.

Розмір кучерів і локонів залежить від діаметра робочої поверхні

Визначтеся з тим, які локони вам підходять і подобаються більше. Чим більший діаметр плойки, тим більше вийде хвиля або завиток. Найоптимальнішим заведено вважати діаметр 20-25 міліметрів. Залежно від розмірів діаметра в міліметрах виходять різні кучері й локони:

  • до 15 — найдрібніші тугі;
  • до 25 – середні;
  • до 40 — великі;
  • діаметри від 40 до 50 мм застосовуються для укладки стрижок під каре та каскаду, вони лише злегка закруглюють кінці.

Також можна проконсультуватися зі стилістом, який підкаже, який вид інструменту вам найкраще застосовувати. Купуйте плойки в нашому інтернет-магазині й залишайтеся завжди красивими!

*На правах реклами

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смертельна ДТП на Волині: 19-річний мотоцикліст врізався у легковик
Наступна новина Працівники Ратнівської селищної ради придбали авто для волинської бригади
Останні новини
Схожі новини