75 тисяч ФОПів і найманих працівників вже отримали «карантинні» гроші

75 тисяч ФОПів і найманих працівників вже отримали «карантинні» гроші
Фото ілюстративне

Станом на 6 травня вже 600 мільйонів гривень були направлені на виплату державної допомоги 75 тисячам найманих працівників та підприємців, діяльність яких була призупинена через карантин у “червоних” зонах.

Зокрема 380 млн грн були спрямовані на допомогу найманим працівникам, а 220 млн грн - повідомив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

“Зараз більшість регіонів виходять із жорстких карантинних обмежень. Проте отримати допомогу від держави можна впродовж 30 днів з дня запровадження правил “червоної” зони в регіоні, де ФОП або найманий працівник здійснюють діяльність. Якщо цей регіон було віднесено до “червоної” зони протягом лютого-березня, необхідно звернутися за допомогою через портал або застосунок “Дія” до 19 травня. На сьогодні вже маємо понад 320 тис. таких заявок,”- прокоментував Ігор Петрашко.

Міністр додав, що програма державної підтримки підприємців та найманих працівників буде доступна впродовж 2021 року для всіх областей, які потрапляють до “червоної” зони.

Читайте також: «Карантинні» 8 тисяч для ФОПів. Розказуємо, як подати заяву


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У зоні ООС під час ворожого обстрілу загинув український воїн. Ще одного – поранили
Наступна новина Ще дві області виходять із «червоної» зони. У ній залишиться тільки один регіон
Останні новини
Схожі новини