Аграрна партія - серед лідерів на виборах в ОТГ

Аграрна партія - серед лідерів на виборах в ОТГ

За загальною кількістю отриманих депутатських мандатів партія посідає третє місце в Україні і займає першість серед позапарламентських партій.

За три роки децентралізаційної реформи на виборах у новостворених територіальних громадах Аграрна партія впевнено входить в трійку лідерів виборчих перегонів поруч з такими політсилами як БПП «Солідарність» та ВО «Батьківщина».

У дев’яти ОТГ на Волині, де 23 грудня відбулися перші місцеві вибори, були висунуті кандидати у депутати від Волинської обласної партійної організації. За попереднім підрахунком виборчих бюлетенів партія матиме своїх депутатів у Гіркополонківській, Липинській, Старовижівській ОТГ.

Також на виборах до Ківерцівської міської ради ОТГ, що проводилися за пропорційною виборчою системою в багатомандатному виборчому окрузі, виборчий список кандидатів у депутати від Ківерцівської районної партійної організації АПУ підтримали 6,76 % виборців, які взяли участь у голосуванні.

Такий результат дає змогу подолати виборчий бар’єр та сформувати депутатську фракцію у міській раді.

Аграрна партія активно підтримує процес передачі повноважень та ресурсів на місцевий рівень і послідовно захищає інтереси наших громадян. Вибори в ОТГ у черговий раз довели, що Аграрна партія має достатню підтримку своїх ідей у суспільстві та гарну перспективу наступного року потрапити у Верховну Раду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу шахраї ошукали волинян на 35 тисяч гривень
Наступна новина На дорогах ожеледиця: волинських водіїв закликають бути уважними на дорогах. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини