Алею ліхтарів у луцькому парку декорували логотипом ТМ «Забіяка». ФОТО

Алею ліхтарів у луцькому парку декорували логотипом ТМ «Забіяка». ФОТО

Унікальний знак із логотипом торгової марки «Забіяка» замайорів на алеї ліхтарів у Центральному парку Луцька.

Як відомо, чимало компаній та представників бізнесу долучилися до благоустрою центрального парку Луцька, серед них і компанія «Забіяка».

«Ця алея, вимощена бруківкою у тому числі і за кошти підприємства «Забіяка», – подарунок для міста. Оскільки кожен, хто долучився до благоустрою парку, залишав якийсь свій знак, ми теж вирішили це зробити. Але не хотіли бути банальними, тому виготовили унікальний знак з натурального каменю, аналогів якому немає у Луцьку.

З одного боку, це згадка про компанію «Забіяка», а з іншого – своєрідний стимул для інших підприємців та підприємств вкладатися у розвиток міста», - розповів керівник відділу маркетингу ТзОВ «Забіяка» Назар Грищук.

Саме завдяки старанням цієї компанії лучани та гості міста можуть гуляти рівненькою доріжкою.

Сергій та Олександр Забіяки

«Хочеться, щоб Луцьк був максимально комфортним та найкрасивішим, а це, в першу чергу, залежить від нас самих. Кожен може зробити щось навіть невелике для Луцька, але в сукупності це дасть чудовий результат у вигляді процвітаючого міста», - зауважив власник компанії Сергій Забіяка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Samsung презентував смартфон, який неможливо підключити до інтернету
Наступна новина У луцькому сквері невідомі замалювали таблички про заборону вигулу собак червоним. ФОТО
Останні новини
Схожі новини