Американський співочий директор збирає мільйони переглядів на ютубі. ВІДЕО

Американський співочий директор збирає мільйони переглядів на ютубі. ВІДЕО

У американській школі в штаті Кентукі нововведення. Директор проспівує головні новини для учнів та їх батьків. Тому щоранку дітлахи очікують отримати таке повідомлення на своїх смартфонах. Він вибрав цей підхід не просто так. Його філософія – навчання не повинно бути нудним, – повідомляє 12 канал

Педагогічне відкриття отримало підтримку не тільки серед дітей. Батьки теж у захваті. Директор підхоплює найновіші хіти та використовує їх, щоб сповістити школярів про вихідний. Він обирає не просто цікаву форму, але й зміст.

В своїх піснях він повідомляє учням, що після занять вони можуть досхочу гратися, провести час з друзями або ж подивитись гарне кіно із сім’єю.

Чад Каддел став популярним у Штатах, як співаючий шкільний директор, а його відео вже має кілька мільйонів переглядів на ютубі. Директор наполягає: «Якщо до дітей підходити неординарно, вони віддячать неординарним ентузіазмом та зусиллями».

Водночас через заметіль у школярів ще один вихідний. Чад Каддел, звичайно, проспівав і про це.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка знайшла у хлібі... пластмасу. ФОТО
Наступна новина Президент України погасив марку до 100-річчя Української революції 1917–1921 рр.
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні