Анонсували відкриття сервісного центру «Луцькводоканалу»

Анонсували відкриття сервісного центру «Луцькводоканалу»
джерело фото: www.vd.lutsk.ua

У найближчих перспективах «Луцькводоканал» відкриє сучасний сервісний центр для обслуговування клієнтів, куди лучани зможуть завітати і легко отримати роз’яснення, подати показники тощо.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

Центр буде розташований в одному зі спальних мікрорайонів Луцька, куди буде зручно дістатися усім мешканцям міста.

«У планах – ще чимало ідей, які підприємство реалізує, аби працювати відкрито і налагодити пряму і оперативну співпрацю із клієнтами. Нові підходи змінять філософію КП «Луцькводоканал» із пасивної на клієнтоорієнтовану компанію, яка виступає ініціатором у побудові довіри через якісну, інноваційну комунікацію із своїми споживачами та замовниками», – переконує в дописі посадовець.

Клієнти зможуть використовувати і дистанційну форму обслуговування з допомогою існуючого кол-центру. А в новому сервіс-центрі буде запроваджена послуга «все одразу», яка забезпечить можливість документального оформлення під ключ додаткових платних послуг та робіт за типовими договорами-підряду, СМС-інформування клієнтів, обмін документами через електрону пошту споживача, можливість безготівкової сплати за будь-які послуги через платіжні термінали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин розповів про ставлення до поліцейських за кордоном і в Україні
Наступна новина Відтепер волиняни можуть передати показники лічильника через електронну пошту і «Телеграм»
Останні новини
Схожі новини