Апеляційний суд визнав нелегітимно обраним очільника Луцької райради Олександра Гурського

Апеляційний суд визнав нелегітимно обраним очільника Луцької райради Олександра Гурського

Восьмий апеляційний суд Львова визнав, що голову Луцької райради Олександра Гурського обрали із порушенням регламенту та всупереч вимогам законодавства. Саме через це не відбулося засідання сесії Луцької районної ради, яке було заплановане на 20 березня.

Про це йдеться в судовому рішенні від 13 березня, яке редакції ГІТу надав депутат райради Віталій Сніжко, ініціатор судового позову про скасування рішення щодо обрання голови райради. Журналістам він підтвердив, що виграв суд апеляційної інстанції.

Нагадаємо, 23 листопада 2023 року Волинський окружний адміністративний суд визнав протиправним обрання голови Луцької районної ради Олександра Гурського, скасувавши рішення депутатів.

Луцька районна рада вчергове залишилася без очільника, адже попередник Гурського, представник партії "За майбутнє" Олександр Омельчук, минулого року втік за кордон і не повернувся. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться автопробіг на підтримку військовополонених
Наступна новина На Волині госпіталізували чоловіка із ножовим пораненням у груди
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні