Apple Watch: чи потрібний вам розумний годинник

Apple Watch: чи потрібний вам розумний годинник

Description Розумний годинник – давно не останнє слово науки та техніки. Однак за період свого існування вони стали значно прогресивнішими, і тепер надають значно більше можливостей, ніж раніше. Тому якщо ви з якоїсь причини відкладали придбання нового гаджета

Розумний годинник – давно не останнє слово науки та техніки. Однак за період свого існування вони стали значно прогресивнішими, і тепер надають значно більше можливостей, ніж раніше. Тому, якщо ви з якоїсь причини відкладали придбання нового гаджета, зараз саме час вирішитись. Розумний годинник має власну операційну систему і інтегрується з вашим телефоном. Вони можуть замінити девайс, наприклад, під час керування авто. Чим же можуть здивувати новенькі Apple Watch?

Оцінюйте успіх тренувань

Як і більшість розумних годинників, Apple Watch мають безліч функцій для підтримки вашого здоров'я та активності. Завдяки численним датчикам, що дозволяють вимірювати частоту серцевих скорочень та стежити за рівнем оксигенації крові, ви можете спостерігати за своїм прогресом під час занять у компанії такого гаджета. Залишайтеся активними та ведіть здоровий спосіб життя – до цього мотивують програми Health App або Workout App.

Аварійні функції

Функція виявлення падіння Apple Watch потенційно може врятувати вам життя. Вона особливо корисна для людей похилого віку. Ще одна чудова функція – сигнал екстреної допомоги SOS – він дозволяє автоматично дзвонити до місцевих екстрених служб і повідомляти їм своє місцезнаходження. Моделі з GPS дозволяють надсилати сигнал із проханням про допомогу, навіть якщо ви знаходитесь в іншому регіоні або країні.

Залишіть гаманець в будинку

З появою технології NFC забути гаманець будинку вже не страшно. Використовуючи програму Apple Pay на смарт-годиннику, ви можете швидко оплатити покупки. Для цього потрібно виконати лише два кроки:

  • двічі натиснути бічну кнопку, щоб відкрити програму на годиннику;
  • додати Apple Watch до безконтактного терміналу.

Зверніть увагу, що ви платите карткою, встановленою за умовчанням у програмі Wallet. За потреби її можна поміняти.

Будьте в курсі важливих подій

Чекаючи на важливе повідомлення, постійно берете в руки смартфон і відволікаєтеся від роботи? Різний спам не турбуватиме, якщо ви використовуєте розумний годинник. З їх допомогою ви отримуватимете повідомлення з телефону прямо на зап'ястя. Годинник також дозволяє отримувати текстові повідомлення та відповідати на них, відправляючи готові повідомлення, написавши повідомлення або продиктувавши його Siri. Функція також працює в електронній пошті та підтримує інші програми, наприклад Facebook.

Зберігайте контакт з близькими

iWatch — ідеальний вибір для дитини або літньої людини як заміна iPhone. Після сполучення зі смартфоном годинник можна використовувати незалежно, не боячись втратити дорогий гаджет. Ця функція доступна на моделі LTE з WatchOS 7 і пізніших версій, де розумний годинник може мати власний номер телефону.

Годинник Apple Watch пройшов довгий шлях від простих розумних годинників до аксесуарів, які ефективно замінюють гаманець і телефон. Пристрій оснащений безліччю практичних функцій від відстеження активності до можливості відповідати на електронні листи. Крім того, ці гаджети ще мають досить великий потенціал.

Джерело: сайт skay.ua

На правах реклами* 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донеччині загинув лучанин Руслан Собуцький
Наступна новина У Луцьку хочуть перейменувати ще три вулиці
Останні новини
Схожі новини