Ательє дитячих мрій: у Ковелі продають футболки з малюнками особливих діток задля допомоги 100 ОМБР

Ательє дитячих мрій: у Ковелі продають футболки з малюнками особливих діток задля допомоги 100 ОМБР

У фойє палацу учнівської молоді у Ковелі розгорнули «Ательє дитячих мрій» – інтерактивну виставку робіт особливих діток. Ідея проста: дитячі малюнки, подані на конкурс «Змалюю світ своїми кольорами», перенесли на футболки. Тепер ці ексклюзивні вироби може придбати кожен, хто хоче доєднатися до збору коштів на FPV-дрони для 100-ї ОМБр.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка

Поєднати дитячу творчість та волонтерство організатори виставки – працівники міського центру соціальних служб — вирішили після зустрічі з Романом Воробеєм. Дитина з інвалідністю, він неймовірно креативний та активний: любить малювати, займається IT-програмуванням. І одне із заповітних бажань хлопця – допомагати військовим, зробити свій внесок у нашу Перемогу.

«Ательє дитячих мрій» дає можливість кожному з учасників стати волонтером, підтримати військових. А для самого Романа в день відкриття виставки вже здійснилася його давня мрія – покерувати безпілотником.

«Купуючи в «Ательє дитячих мрій» футболку з принтом, ви одночасно донатите на армію та робите когось із дітей щасливим. Чим не мотивація?» – написав Ігор Чайка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До волинських прикордонників з концертом завітав гурт «Западенці». ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина На Волині провели в останню земну дорогу Героя Анатолія Вознюка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні