Атракціони у луцькому парку – зношені і небезпечні

Атракціони у луцькому парку – зношені і небезпечні
Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки

Багато лучан скаржаться на стан атракціонів у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, мовляв, давно поіржавіли та стали просто небезпечними.

В свою чергу працівники підприємства, які опікуються цими каруселями, кажуть, що грошей, аби замінити все і одразу, не мають. Встановлюють нові гойдалки за рахунок вартості квитків, а це - невелика сума, – інформує «Сфера-ТВ Луцьк».

Те, що на частині атракціонів кататись не можна, підтверджують і самі працівники. Кажуть, три зачинили, бо вони під час роботи можуть просто завалитись.

«Під ними вже фундамент старий і не можна на них кататись. Там вже кусочки цементу відлітають», – каже Павло Плакса, оператор і механік атракціонів. 

Ще один зачинили, бо не популярний. Усіх їх вже другий рік мають вивезти з парку.

Директор КП «Парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки» Віталій Цапюк каже, що підприємство, яке опікується атракціонами, вже давно колективне - має три власники і саме вони орендують каруселі в міськради.

Місто не виділяє на їх ремонт ні копійки, все доводиться змінювати самостійно за ті гроші, які заробили. Наприклад, минулоріч сезон був вдалий, отож за тиждень мають прибути обновки.

Більше – у сюжеті: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший будинок ЖК «Ваш Затишок» вже готовий до здачі. Фотозвіт
Наступна новина У Волиньраді – новий депутат від «УКРОПу»
Останні новини
Схожі новини