Аварія під Луцьком, де загинуло троє: усе, що відомо на вечір неділі

Аварія під Луцьком, де загинуло троє: усе, що відомо на вечір неділі
На місці аварії. Фото «Волинь24»

Під Луцьком, біля села Крупа, у неділю сталася смертельна аварія: рейсовий автобус зіткнувся з легковим автомобілем. Загинуло троє пасажирів легковика, серед яких – 8-річна дитина.

Де і коли сталася аварія?

Це сталося у неділю, 21 квітня, на дубнівській трасі. Як розповів очевидець, зіткнення відбулося біля 15:00.  Виклик про ДТП до швидкої надійшов о 14.52.

Легковик рухався у напрямку Луцька, автобус – йому назустріч. Зіткнення сталося на повороті до села Крупа.

Яка причина аварії?

Наразі її встановлюють правоохоронці. Зі слів очевидців, легковик Volkswagen Caddy врізався у маршрутку – рейсовий пасажирський автобус «Луцьк-Тернопіль». Автобус перекинувся.

Попередньо, поліцейські встановили, що водій автомобіля «Volkswagen Caddy», виїжджаючи на автодорогу «Луцьк-Дубно», не надав перевагу в русі в наслідок чого допустив зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон».  

Поліція каже, що у інциденті є ознаки кримінального злочину: порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб.

Хто загинув в аварії?

Загинув водій легковика – 59-річний лучанин. А також двоє пасажирів легковика – 28-річна лучанка та її 7-річний син, який помер в кареті швидкої допомоги.

Ще однин хлопчик, 2013 року народження, перебуває у реанімації. Він теж був у машині, а загиблі – його мама і брат.

Що з хлопчиком, який в реанімації?

За життя хлопчика 2013 року народження, який потрапив в аварію під Луцьком, борються в реанімації. Головний лікар дитячої обллікарні Сергій Ляшенко близько 19:00 неділі повідомив, що хлопчик, який втратив рідних в аварії – в стабільно важкому стані, він знаходиться в реанімації. В нього попередньо діагностували забій легень, є підозра на внутрішню кровотечу.

Хто ще постраждав в аварії?

На місці ДТП працювало 8 бригад швидкої. Травми отримали 13 людей. Їх доправили в лікарню. Трьох постраждалих дітей госпіталізовані у дитячу обласну лікарню.

Решта 10 - у травмпункт міської клінічної лікарні. З них госпіталізували тільки одного – травми решти людей були такими, що не потребували стаціонарного лікування.

 
Смертельне ДТП під Крупою

Троє загиблих та 16 травмованих. Поблизу селища Крупа на автодорозі Луцьк-Дубно сталася ДТП. Зіткнулися автомобіль «Volkswagen Caddy» та рейсовий автобус. Легковик рухався у напрямку обласного центру. Автобус з пасажирами прямував до Тернополя. Про це розповів Суспільному речник Нацполіції області Віктор Гомоль. На місці смертельної автопригоди були наші кореспонденти.

Posted by UA: Волинь on Sunday, 21 April 2019

За інформацією «Волинських новин», Суспільного.Волинь


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко таки подзвонив Зеленському
Наступна новина Остаточні дані екзит-полу на виборах президента України
Останні новини
Схожі новини