Аварія з українцями у Польщі: водію загрожує до п'яти років ув'язнення

Аварія з українцями у Польщі: водію загрожує до п'яти років ув'язнення
Фото ілюстративне

Після автомобільної трощі за участю українців у Польщі сьогодні там допитуватимуть водія автобуса. Він нині не під вартою, а залишається у шпиталі із травмами.

Про це ТСН повідомив консул у Любліні Василь Павлюк

“Прокуратура планує висунути водію звинувачення за статтею – ненавмисне спричинення катастрофи на суші, яка загрожує життю і здоров’ю людей. Це карається ув’язненням до п’яти років”,- повідомив Павлюк. 

Так само у лікарні перебувають п’ятеро співвітчизників. Двох постраждалих українок сьогодні мають виписати. Ще четверо вже вирушили до України.

«З тих 5, що були, четверо у більш-менш нормальний стан. Їх будуть лікувати, випишуть. Одна тільки особа, одна старша жіночка - вона у дуже важкому стані. Чотирьох осіб, яких можна було транспортувати, учора ми відправили до України», - розповідає генеральний консул.

Сама аварія сталася  неподалік польського міста Кашице. Автобус із українцями врізався в огорожу і вилетів на узбіччя. Загинула одна людина - другий водій. На момент трощі він не був за кермом. Серед причин аварії польська прокуратура розглядає дві - несправність автобуса або неуважність водія. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сонце і заморозки до кінця місяця: прогноз від волинських синоптиків
Наступна новина Коли луцькі школярі можуть піти на дистанційне навчання
Останні новини
Схожі новини