Авторку проекту «Рагу.лі» вразив «перелік поширених гріхів» у ковельському храмі

Авторку проекту «Рагу.лі» вразив «перелік поширених гріхів» у ковельському храмі
Собор Воскресіння Христового у Ковелі. Фото: Тетяна Микитенко

Авторка проекту «Рагу.лі» Тетяна Микитенко побувала у Ковелі та поділилась враженнями від різних локацій міста, зокрема від Собору Воскресіння Христового Української православної церкви Московського патріархату.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

«У Воскресенському храмі окреме враження на мене справив «краткий перечень самый распространенных в наше время грехов». Якщо коротко, то там є такі гріхи як: «принимала участие в конкурсах красоты, купание и загорание в присутствии лиц другого пола, непокорность старшим, не оказывал посильную помощь православной церкви і согрешил холодной бесчувственной исповедью», – йдеться у повідомленні.

Вона також побувала біля церкви Почаївської ікони Божої Матері, що поблизу залізниченого вокзалу. 

«Церква нагадує про себе уже на вокзалі. Один локомотив, як бачите, уже нікуди не їде, а другий і не планує зупинятися. Дивовижно співзвучні споруди», – прокоментувала побачене. 

Церква Почаївської ікони Божої Матері та локомотив

Молитовний будинок Церкви Християн віри євангельської Тетяна Микитенко назвала «чиїмось локальним палацом». Загалом зробила висновок, що у Ковелі багато церков, тож є де помолитись.

Молитовний будинок Церкви Християн віри євангельської

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку буде школа журналістики. Програма
Наступна новина Погодинна програма музичних виступів на «Бандерштаті»
Останні новини
Схожі новини