Автотроща на Відродження: поліція підтвердила, що водійка Audi Q5 була нетверезою

Автотроща на Відродження: поліція підтвердила, що водійка Audi Q5 була нетверезою

Водійка, яка керувала  Audi Q5,  була нетверезою. Це підтвердили лабораторні аналізи. У її крові виявили 0,8 проміле алкоголю. Інші двоє водіїв були тверезими.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції Волині.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилась 19 грудня, близько 23-ї години, на проспекті Відродження, у Луцьку: тоді зіткнулись Audi Q5, Chevrolet Aveo, Renault Megane. У результаті аварії постражадали 5-річна дитина та жінка.  

Близько 1 години ночі, 20 грудня, у водійки Audi Q5 відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат надійшов уже ввечері, 21 грудня: у її крові було в 4 рази більше алкоголю від допустимої норми 0,2 проміле. Інші двоє водіїв виявились тверезими. 

Поліція продовжує встановлювати всі обставини аварії, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводяться судові й автотехнічні експертизи, після чого прийматиметься кінцеве процесуальне рішення й матеріали спрямовуватимуться до суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Безпечне місто»: у центрі Луцька встановлять камери відеоспостереження
Наступна новина Волинському військовому ліцею не дадуть грошей на будівництво. Зарплати медиків – в пріоритеті
Останні новини
Схожі новини