Багаті вибирають довге життя або чому в Струмівці так багато дорогих будинків?

Багаті вибирають довге життя або чому в Струмівці так багато дорогих будинків?
джерело фото: ЖК «Сімейна фортеця»

Ми провели маленьке розслідування і з'ясували, що безліч відомих городян живуть саме в Струмівці. Чому?

Так, тому що з усіх місць за містом - це найкраще. І ось чому: тут живуть не бідні сусіди, хороша екологія, прекрасний вид з вікна і, головне, – шикарний ліс.

Адже не дарма аристократи, лорди і королівські особи вибирали (і все ще вибирають!) собі саме заміські замки та особняки. До міста завжди можна доїхати, а ось жити в просторій квартирі з видом на ліс — це вже привілей. 

А жити будете до того ж як на курорті або як в царській резиденції. І все це — в радіусі 100 метрів від ЖК «Сімейна Фортеця»

Читати також: ЖК «Сімейна Фортеця» біля Луцька - нова королівська резиденція поруч з лісом. ФОТО

Більше того, на відміну від міських ЖК, квартири у нас і просторіше, і дешевше. А замість двору і декількох зелених алей — цілий ліс!

А що це означає?

  • Ранкові пробіжки на свіжому повітрі.
  • Вечірні променади.
  • Прогулянки з собакою.
  • Суботні пікніки.
  • Велопрогулянки.
  • Безпечні ігри в м'яч, хованки і доганялки.

Крихітного п'ятачка дитячого майданчика і вічно заставленого машинами двору для всього цього недостатньо. Але в вашому розпорядженні буде цілий ліс!

Собаку можна нарешті відпустити побігати без повідка, а дітей — кататися на самокатах, велосипедах, збирати шишки, будувати курені або ходити в імпровізовані походи. Ну, яке дитинство без таємного будиночка з гілок і листя та поєдинків на джедайських світлових мечах з палиць? 

Бігати лісом під спів птахів і дихати свіжим повітрям з ароматами хвої куди приємніше, ніж рахувати кілометри на біговій доріжці в задушливому залі з купою людей навколо.

Читати також: Своя квартира в розстрочку - це добре, а в зданому будинку ще краще

Крім того, в ліс не потрібно їхати: встав, одягнув форму, вийшов на прогулянку, та ось вона вже непомітно перейшла в пробіжку. А поки ніхто не бачить можна і килимок розстелити та повправлятися в стійці на руках або асанах з йоги. 

А у вихідні — на пікніки, шашлики і по гриби! Вже захотілося? Тоді приїжджайте до нас на екскурсію — вибрати квартиру мрії з видом на ліс і погуляти серед дерев.

Записатися можна по телефону: (066) 104-04-04.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьком пройшла сильна злива з градом. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Злива в Нововолинську: плавають і будинки, і авто. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини