Балкони в історичних будинках Луцька ремонтуватимуть їхні мешканці

Балкони в історичних будинках Луцька ремонтуватимуть їхні мешканці

Балкони у будинках 7,9, 11,15, 17,19 на проспекті Волі мають ремонтувати їхні мешканці. Про це стало відомо 18 квітня на виконавчому комітеті.

«У балконах, які є на проспекті Волі у будинках 7,9, 11,15, 17,19, йде відшарування бетону. Балкони не прості, фігурні. Тут потрібна робота фахівців. Мешканці, які приватизували житло, то і балкони ввійшли у їх власність, тому вони мають проводити ремонт власними силами», - зазначив директор житлово-комунального підприємства № 3 Руслан Юлдашев.

Проте член Луцького міськвиконкому Олександр Серватович додав, що Юлдашев має діяти в межах закону і провести збори мешканців, а він того не зробив.

«Ви мали б зробити збори і запропонувати фахову допомогу, за яку вам заплатили б. Тому що ніяка бабця, якщо вона приватизувала ту квартиру, фахово в історичній частині Луцька сама не повинна робити той балкон», - додав Серватович. Юлдашев запевнив, що це питання буде вирішуватись.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Муніципальна варта Луцька продовжує демонтаж самовільно встановлених парканів
Наступна новина В УПЦ КП підтримали звернення Порошенка про надання автокефалії православній церкві в Україні
Останні новини
Схожі новини