Батькам загиблого Героя Андрія Бойчука з Рожища вручили посмертну нагороду сина

Батькам загиблого Героя Андрія Бойчука з Рожища вручили посмертну нагороду сина

29 березня 2024 року представники Другого вiддiлу Луцького районного ТЦК та СП та Рожищенський мiський голова Вячеслав Полiщук вручили орден "За мужність" III ступеня батькам загиблого захисника України Андрія Святославовича Бойчука.

Про це повідомили на сайті громади.

Солдат Андрій Бойчук загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області 13 лютого 2023 року.

«Відповідно до Указу Президента України № 746/2023 від 10 листопада 2023 року солдата Андрія Бойчука за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку відзначено державною нагородою - орденом "За мужність" III ступеня (посмертно)», - йдеться у дописі.

Низький уклін рідним та вічна пам'ять Герою Андрію Бойчуку, котрий віддав своє молоде життя за незалежність і суверенітет України!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Добровольцю з Волині вручили державну нагороду від Президента
Наступна новина На Волині розшукують 19-річну дівчину
Останні новини
Схожі новини