«Батьківщина» перемогла на виборах в громадах 11-ти областей

«Батьківщина» перемогла на виборах в громадах 11-ти областей

Результати виборів свідчать, що «Батьківщина» перемогла у 11 областях України з 17, де проводилися вибори. Найближчий конкурент – президентська БПП «Солідарність» – лише у трьох.

Про це під час прес-конференції повідомила очільниця політсили Юлія Тимошенко.

«Вибори в ОТГ – це найправдивіша соціологія. Ви знаєте, скільки маніпуляцій допускає соціологія. Але те, що зараз реальні вибори показали «Батьківщині» 35,4% – говорить про реальні симпатії людей, про реальне згуртування людей навколо нашої команди, яка може і мир в країні повернути, і економіку підняти, і віру людям в себе повернути і знову всім нам стати щасливими», – заявила лідер «Батьківщини.

Нагадаємо, у неділю, 29 квітня, у 40 об’єднаних територіальних громадах в 17 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів.

До слова, за результатами виборів до ради Торчинської ОТГ мандати отримали 12 членів ВО «Батьківщина». Натомість саму ОТГ очолить самовисуванець Юрій Кревський.

При цьому явка виборців на виборах Торчинської об’єднаної територіальної громади склала 71%.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова Волинської ОДА привітав прикордонників із професійним святом
Наступна новина Лучанка знайшла в сосисці шматок металевого дроту. ФОТО
Останні новини
Схожі новини