Голова Волинської ОДА привітав прикордонників із професійним святом

Голова Волинської ОДА привітав прикордонників із професійним святом

Очільник Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко привітав волинських прикордонників з професійним святом.

«Від щирого серця вітаю мужніх та незламних воїнів, для яких безпека кордону держави – особистий вибір та справа усього життя. Адже в той момент, коли ворог зазіхнув на нашу землю, українські прикордонники, виконуючи свій громадянський та професійний обов’язок, одними з перших стали на захист єдиної та незалежної України. Ваша відвага, сміливість та самопожертва, продемонстровані в районі проведення антитерористичної операції, стали прикладом виняткового героїзму і вірності присязі.

Переконаний, що, примножуючи славу попередніх поколінь, сучасні вартові рубежів Української держави і надалі залишатимуться взірцем професіоналізму, чесності, високої самовідданості у відстоюванні суверенітету та незалежності країни.

Бажаю всім міцного здоров’я, сімейного щастя, родинної злагоди й любові. Нехай кожний день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими звершеннями у благородній справі служіння Вітчизні.

Слава Україні!», — йдеться в дописі чиновника у Facebook.

Нагадаємо, днями Президент України Петро Порошенко на честь 100-річчя української прикордонної служби прийняв рішення про зміну дати відзначення Дня прикордонника, яке відтепер святкуватимуть 30 квітня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підліток на великій швидкості збив волинянина: потерпілому відрізали ногу
Наступна новина «Батьківщина» перемогла на виборах в громадах 11-ти областей
Останні новини
Схожі новини