Батько загиблого воїна з Волині передав авто для захисників

Батько загиблого воїна з Волині передав авто для захисників

Мешканець Старої Вижівки Володимир Тимошук, батько загиблого захисника Антона Тимошука, придбав авто для ЗСУ.

Баггі доставили 2 вересня для захисників з 451 ОПБ, які обороняють Україну на Запорізькому напрямку. Про це чоловік написав у фейсбуці, передає Район.Стара Вижівка

Виготовлення цього баггі, а також пальне на доставку повністю профінансувала громадська організація «Єдність. Захист. Допомога».

«Хочу подякувати керівнику цієї організації Роману Яговцю та кураторці західного регіону цієї організації Ользі Костючик. Доземний уклін вам за вашу допомогу. Також хочу виразити подяку кулінарному закладу «Апетит», що у Старій Вижівці за безкоштовні смаколики нам у дорогу. Дякую також Вадиму Підгайному за надання евакуатора для доставки баггі і водію Василю Міщуку», − ідеться в дописі.

Нагадаємо, у травні 2024 року Володимир Тимошук вже успішно закрив збір та придбав для воїнів на Запорізькому напрямку один баггі.

Зазначимо, син Володимира Тимошука Антон загинув восени 2022 року на Харківщині. В останню путь захисника провели 26 жовтня 2022 року у Старій Вижівці. У листопаді 2023 року рідним воїна передали орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині віддали останню шану захиснику Володимиру Гузю. ФОТО
Наступна новина «GYM в укритті»: у волинському селищі відкрили тренажерний зал для ветеранів та молоді
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні