Без прав і під наркотиками: поблизу Луцька спіймали горе-водія

Без прав і під наркотиками: поблизу Луцька спіймали горе-водія

Неподалік Луцька патрульні виявили водія у, ймовірно, наркотичному сп’янінні. З’ясувалося, що за останній рік його уже двічі ловили за кермом нетверезим.

Про це інформує патрульна поліція Волині. 

Учора, 11 вересня, патрульні несли службу блок-посту поблизу Луцька , коли повз них проїжджав автомобіль марки Peugeot Boxer. Під час перевірки документів та спілкування з 26-річним керманичем інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Щоправда, проходити тест у медзакладі чоловік відмовився.

В поліцейських базах йшлося, що вже два рази упродовж року суд притягував цього громадянина до відповідальності за нетверезе водіння. А в травні Феміда позбавила його права керування на 10 років. Та навіть це чоловіка не зупинило.

Тож, цього разу патрульні склали на нього два протоколи:

За ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП. Штраф за це правопорушення становить 40 800 гривень, можливе також оплатне вилучення транспортного засобу.

За ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння, вчинені особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування у стані сп’яніння) КУпАП. За це правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу 51 000 гривень або адміністративного арешту, і в будь-якому випадку — конфіскації авто.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «Ягодин» намагались крадькома провезти спортивний одяг вартістю понад 1,5 млн гривень. ФОТО
Наступна новина Ноутбуки ASUS для навчання – чи це найкращий варіант
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні