Без жодного прямого кута: у Луцьку відкриється унікальний готель. ФОТО

Без жодного прямого кута: у Луцьку відкриється унікальний готель. ФОТО

На території Старого міста у Луцьку на День міста відкриється готельний комплекс «Rhombus Hotel». Він особливий тим, що у ньому всі кімнати не схожі одна на одну, а в приміщенні нема прямих кутів.

Розташований готель на вулиці Данила Галицького, 33. В ньому є 17 номерів класу люкс. З них одна кімната одномісна, решта – двомісні. Ліжка є як суцільні, так і роздільні.

Номери, розміщені на другому поверсі, мають балкони з виглядом на Старе місто та річку Стир. Відрізняються вони і дизайном, і кольоровою гамою. В одних присутнє поєднання білих, сірих та чорних кольорів, в інших з’являються блакитно-сині тони, ще інші оформлені у теплих відтінках. 

Усі номери – просторі, їхня площа становить від 20 до 45 квадратних метрів. 

Власники закладу розповідають, що назва «Rhombus» «напросилась» сама. Для готелю по-сучасному реконструювали приміщення, збудоване понад сотню років тому. Тоді будівельники зробили будинок ромбоподібним. У ньому не було кімнат з прямими кутами. Цю особливість вирішили зберегти і зараз.

Ромби можна побачити в інтер’єрі у вигляді зображень на стінах. Також у кімнатах є статуетки у вигляді пірамід. 

У кожному номері є холодильники, телевізори з функцією Smart TV, фени, міні-бар.

Душові кабінки просторі та зручні у використанні.

Душова кабінка для молодят

Гостям пропонують скористатись готельними халатами, рушниками, тапочками, шампунем та гелем. 

Є п’ять варіантів сніданків: англійський, французький, український, вегетеріанський та ромбус. Український варіант цікавий тим, що у ньому яєчня подається зі шкварками.

Вартість найдешевшого номера становить 650 гривень. У ціну входить проживання та сніданок. Якщо людина перебуває у готелі більше двох днів, вона отримує можливість безкоштовно відпочити у сауні. Крім того, із листопада гості зможуть прокататись на катері по Стиру. 

У кожному номері буде інформація про цікавинки Луцька. Згодом для туристів влаштовуватимуть індивідуальні та групові екскурсії Старим містом.

Біля готелю є парковка з охороною. Тут може поміститись понад сотня автомобілів, в тому числі й великі туристичні автобуси.

Вже за кілька днів біля «Rhombus Hotel» встановлять альтанки.

Розрахуватись за послуги можна буде як готівкою, так і безготівковими методами. У готелі діє система «PayPass», можна здійснити розрахунок з допомогою QR-коду.

Запрацює готель вже 8 вересня. Більше інформації про нього та фотографій номерів буде згодом. 


Номер можна замовити за телефонами:

0664619777

0964619777

Сторінка готелю у Facebook: https://www.facebook.com/rhombushotel/


Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську відбудеться футбольний турнір пам’яті Героїв АТО
Наступна новина Старовинні сходи у Луцьку відремонтують до наступного року
Останні новини
Схожі новини