Безболісне лікування зубів у Луцьку – як таке можливо

Безболісне лікування зубів у Луцьку – як таке можливо

Вилікувати зуби без болю можливо завдяки сучасним стоматологічним маніпуляціям, під час яких у пацієнта не виникає жодного дискомфорту. Ще зовсім недавно провести хірургічне втручання у ротовій порожнині безболісно здавалося неможливим. Та завдяки розвитку технологій і медицини лікування зубів без болю – цілком реально.

Лікування зубів під седацією в Луцьку

https://st-apollonia.lutsk.ua/service/likuvannya-pid-sedatsiyeyu/

Щоб не відчувати болю під час складних стоматологічних маніпуляцій, застосовується метод седації. Дослівний переклад цього терміну звучить як заспокоєння. Під час седації пацієнту внутрішньовенно вводять препарати, які викликають повне розслаблення та глибокий сон. У порівнянні із наркозом цей метод знеболення має лише снодійний ефект. При цьому основні рефлекси зберігаються, включаючи ковтання та кашель.

Лікування зубів уві сні для дорослих та дітей безпечніше, ніж застосування наркозу. Після седації, як правило, не виникають такі побічні ефекти, як сплутаність свідомості, головний біль, галюцинації. Після завершення процедури пацієнт деякий час знаходиться під контролем досвідчених лікарів.

Фахівці сімейної стоматології в Луцьку уважно відстежують основні показники життєдіяльності, в тому числі пульс, артеріальний тиск, сатурацію. За допомогою спеціального апарату здійснюється моніторинг глибини сну, завдяки чому вдається досягти точного дозування препарату.

Процедура лікування зубів уві сні – показання

Рішення про застосування седації приймається лікарем під час попереднього огляду пацієнта. Медикаментозний сон показаний у таких випадках:

  • тривалість призначених стоматологічних маніпуляцій перевищує 2 години;
  • потреба у проведенні комплексного лікування за участю декількох фахівців;
  • виконання складного хірургічного втручання.

Також метод седації рекомендується пацієнтам із панічними атаками або дентофобією.

В чому переваги антистрес-лікування

Можливо, ви не раз чули позитивні відгуки про безболісне лікування та видалення зубів під седацією від задоволених пацієнтів. В чому переваги такого лікування? Вони полягають у такому:

  • забезпечення максимального комфорту без страху та зайвих хвилювань;
  •  відновлення самопочуття за короткий проміжок часу;
  • проведення декількох стоматологічних маніпуляцій одночасно;
  • використання індивідуального підходу до пацієнтів.

При лікуванні зубів уві сні пробудження настає через 10-15 хвилин після закінчення терапії. Воно проходить з такими ж відчуттями, як у людини, що прокинулася вранці після нічного відпочинку. Тепер ви знаєте, де лікувати зуби без стресу – Аполонія стоматологія в Луцьку надає повний комплекс послуг за доступними цінами. Сімейна стоматологія створила оптимальні умови для, щоб і діти, і дорослі при лікуванні зубів почували себе спокійно.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зник безвісти житель Луцького району
Наступна новина Трагічно загинув захисник із Волині Володимир Прокопчук
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні