Безготівкова оплата транспорту – як працюватиме електронний квиток у Луцьку. ВІДЕО

Безготівкова оплата транспорту – як працюватиме електронний квиток у Луцьку. ВІДЕО

Як повинні себе поводити лучани у маршрутках та тролейбусах при запровадженні електронного квитка, за якими критеріями обиратимуть оператора що встановить валідатори, та коли ж зрештою запрацює система. Аби обговорити цю тему у Луцьку вже вп’яте скликають круглий стіл.

Чи вдалось цього разу осилити всі аспекти і дійти до спільного рішення, – про це йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

Мали зібратися тричі, обговорити і винести питання на виконком. Та сьогодні це вже п’ята спроба і, вочевидь, теж не дуже вдала. Бо, зважаючи на ажіотаж, учасники – громадськість, перевізники та депутати – відвідувати цей важливий захід чомусь не поспішають.

Майже усі крісла вільні.

50 мільйонів гривень – саме стільки грошей має, так би мовити, освоїти оператор, який встановить у луцьких маршрутках та тролейбусах валідатори.

Володимир Степанов каже, що ці гроші мають повернутись виконавцю робіт за 10 років, і, вочевидь, із непоганою надбавкою, бо ж якщо оператор нічого на цьому не заробить, то яка йому вигода з цієї оборудки?

Договір оператор укладатиме з Луцькою міською радою, а значить, і кошти повертатиме мерія, а, точніше, ця кругленька сума у 50 мільйонів гривень ляже на плечі саме лучан – платників податків.

Тож у скільки лучанам обійдеться послуга тих, хто встановлюватиме валідатори, журналісти з’ясують додатково. Ще одне питання, не менш важливе – відсутність у пасажира електронного квитка. Чи погодиться водій возити людей за його відсутності?

Отже, у лучан все ж не буде вибору, і виходить так, що усіх поставлять перед фактом.

Хочеш користуватись громадським транспортом, – користуйся електронним квитком. В іншому разі – ходи пішки.

Тож на тих, хто, до прикладу, приїде із села на день до міста, вочевидь, чекає довга прогулянка Луцьком  або ж недешеве таксі.

Читайте також: Назвали вимоги до фірми, яка встановлюватиме валідатори у громадському транспорті Луцька


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п’ятикласники кинулися затримувати злодія
Наступна новина Двоє відомих спортсменів потрапили у смертельну аварію. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні