Бійці 100-ї бригади підняли на Донеччині свій новий мотиваційний прапор

Бійці 100-ї бригади підняли на Донеччині свій новий мотиваційний прапор

100-та окрема механізована бригада презентувала новий мотиваційний прапор, котрий змінили через приналежність ОМБр до Сухопутних військ ЗСУ. Неофіційний стяг розгорнули неподалік лінії бойового зіткнення на Донеччині.

Про це в коментарі Суспільному розповів пресофіцер бригади Сергій Хомінський. З його слів, у розпорядженні бійців цей прапор уже декілька тижнів, однак презентувати його на загал вирішили 21 травня.

"В основі мотиваційного прапора лежить новий нарукавний знак бригади (його ще називають "шевроном" і носять на лівому рукаві польової куртки чи кітеля). На нарукавному знаку старого зразка ще була "прописана" приналежність до Сил ТрО — це сині зубчики. Також на новому мотиваційному прапорі змінилася кольористика башти", — сказав пресофіцер.

На новому прапорі, розповів Сергій Хомінський, розташований геральдичний символ Волині — це срібний хрест на червоному тлі, у центрі — щит із зображенням сталевої В’їзної вежі Луцького замку на тлі кольору "степ" (світло-оливковий), що вказує на Сухопутні війська.

"Над мотиваційним прапором працювали професійні дизайнери. Ми проводили консультації з головним художником Збройних сил України Олексою Руденком і розробником айдентики ЗСУ Тарасом Іщиком. Окрім того, відбувалося обговорення всередині бригади й у підсумку отримали такий результат", — додав пресофіцер бригади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Керівник поліції Волині Юрій Крошко отримав посаду у столиці
Наступна новина Відійшов у вічність колишній гендиректор Волинської дирекції «Укрпошта»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні