Біля Луцька з'явилося нове кафе. Чим воно особливе?

Біля Луцька з'явилося нове кафе. Чим воно особливе?
Кафе Кitchen (фото - t1.ua)

На території компанії WEST AUTO HUB відкрився сучасний заклад громадського харчування Кitchen. Тут, запевняють, – смачна домашня кухня, особливе ставлення до клієнтів і демократичні ціни.

Цей заклад зручний для водіїв, які курсують поблизу, для клієнтів Територіального сервісного центру МВС та для працівників компанії WEST AUTO HUB та її клієнтів, пише t1.ua.

У Кitchen заявляють, що постійно працюють для своїх відвідувачів, аби вони завжди були задоволені кухнею, акціями, знижками та обслуговуванням.

«Спочатку виник задум на базі старого кафе створити новий сучасний заклад громадського харчування, який би задовольнив потреби як працівників компанії, так і її клієнтів. Адже поблизу не знайдеш жодного закладу, де б можна було б ситно і корисно поїсти. Тепер заклад розрахований на всіх відвідувачів», – повідомила керівник проекту закладу Вікторія Мартинюк.

Основне правило кафе Кitchen – створити комфортні умови для кожного гостя в атмосфері затишку та добробуту. Провідний лозунг – «Готуємо смачно, як вдома».

«Наші працівники вкладають душу в свої страви, щоб люди це відчували і залюбки поверталися. Меню нашого закладу формував відомий шеф-кухар Юрій Хазіпов, якому вдалося вміло поєднати страви здорового і ситного харчування. Тому будь-який відвідувач знайде щось для себе і не залишиться обділеним», – запевнив маркетолог кафе Юрій Шевчук

Тут запевняють, що працівники кафе Кitchen готують, як для себе, і вміють приємно вразити гостей і приготуванням, і подачею страв. Адже для них найбільшою нагородою є слова вдячності від задоволеного клієнта.

«Ми орієнтуємося на прохання своїх відвідувачів і завжди прислухаємося до їхніх побажань. Деяким гостям не подобалися злегка солоні страви, ми пішли їм назустріч і стали приправляти страви менше. Досолити зможе кожен окремо. Окремо подаємо сметану та зелень до нашої коронної страви – українського борщу, бо так хочуть наші гості», – розповіла кухар Антоніна.

Вона уточнила, що кожне прохання відвідувача важливе, тому його обов’язково враховують. Саме тому у кафе стоїть бокс, де кожен гість кількома кліками може залишити свій відгук про заклад, прохання та пропозицію.

«Кожного дня ми змінюємо меню, щоб гості були задоволені різноманіттям страв. А також частенько пропонуємо новинки. Наприклад, багатьом відвідувачам припали до душі наші млинцеві ролети, начинені омлети. Але всі рекорди по замовленню побила курка у медово-гірчичному соусі», – зазначила кухар Оксана.

Працівники кафе кажуть, що дбають про якість та смакові властивості своїх страв, щоб гості були задоволені свіжою та корисною їжею. Наприклад, домашні вареники ручного ліплення варять, а не підігрівають, щоб відвідувач залишився задоволений свіжо приготовленою стравою. 

Кухар Оксана

«Щодня у нас з 12-ї до 15-ї години найбільший наплив гостей, однак для усіх ми працюємо з 9-ї години ранку. Ми завжди усім раді і поважаємо кожного відвідувача. Дуже багато відвідувачів у четвер, коли працює авторинок. У цей день ми готуємо не дві, а три перші страви, три гарніри і більше м’ясних страв», – додала кухар Ірина.

Кухар Ірина

«Повірте, ми тут раді кожному і для будь-кого знайдеться добре слово, адже постійні гості стають для нас рідними», – зізнався касир-бармен Василь.

Касир-бармен Василь

Ще називають такі переваги кафе Кitchen:

усі гості закладу можуть скористатися 30% знижки після 17:00  на всю готову продукцію закладу та - 50 % на цю ж продукцію наступного дня;

смаколики за підписку на сторінку закладу в інстаграмі роздають усім охочим;

ви можете слідкувати за таблом у кафе, коли підійде ваша черга в сервісному центрі МВС;

через інстаграм переглянути меню дня та ціну за кожну страву;

обирати те, що смакує лише вам. В кафе представлений широкий вибір м’ясних, вегетаріанських страв та здорова їжа;

оцінити щосезонне оновлення меню, відповідно до бажань гостей.

Про ціни і якість обслуговування розказали відвідувачі закладу.

Люба, працівниця WEST AUTO HUB:

«Я постійно сюди ходжу і завжди приємно вражена і смачними стравами, і доброзичливим ставленням, і комфортом, і цінами. Тільки уявіть, наваристий український борщ тут вартує 20 гривень, а комплексний обід – лише 60. Що може бути кращим?»

Володимир, працівник сервісного центру МВС:

«Я  – постійний відвідувач, бо вподобав місцеву кухню. Я сам люблю готувати і знаю, якими мають бути домашні страви. Повірте, ще жодного разу я не розчарувався, що приходжу сюди, бо кухня кафе заслуговує найбільшої похвали».

Олена, відвідувачка кафе:

«Мені тут все імпонує, я просто в захваті. А найбільше подобається цінова політика закладу. За таку смакоту заплатиш невеликі гроші, але будеш впевнений в тому, що скуштував щось дійсно смачне і корисне».

Двері закладу завжди відкриті для вас у всі дні, крім неділі, з 9:00 до 18:00.

Адреса: Луцький район, с. Струмівка, вул. Рівненська, 74.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вводять в обіг оновлені 200 гривень
Наступна новина У Луцьку презентували електронний сервіс сity-bot «Назар»
Останні новини
Схожі новини