Бите скло, метал і мародери: діти граються у небезпечному приміщенні заводу Каменя-Каширського. ФОТО

Бите скло, метал і мародери: діти граються у небезпечному приміщенні заводу Каменя-Каширського. ФОТО
Кадр з відео камери спостереження

У місті Камінь-Каширський у приміщенні колишнього деревообробного заводу діти граються у небезпечному приміщенні, незахищені лазять по конструкціях і б’ють скло.

Власник приміщення, що знаходиться поруч – Станіслав Тютях стверджує, що діти наражають себе на велику небезпеку і закликає батьків не пускати дітей гратися на колишній завод.

“Після декількох змін власників (останній власник – іноземець, бізнес якого очевидно не пішов в Україні), приміщення прийшло в занепад. Зараз, наскільки я володію інформацією, воно “описане” за податкові борги” – розповів чоловік.

“Частина – склад готових виробів – продана з аукціону. А решта дерибаниться місцевими мародерами” – пояснює він.

“Споруда аварійно небезпечна, частина сходових маршів вкрадена, і діти по вікнах лізуть на другий поверх. Стіни також несуть небезпеку, так як частково видерті перемички, які мабуть були з металевих швелерів. Діти приходять сюди в основному на вихідних робити селфі та "виплескувати енергію" – пояснив Станіслав Тютях.

Чоловік розповідає, що діти б'ють вікна та небезпечно лазять на висоті. Причому уламки вікон летять вниз, де бігає решта дітей.

“Я по можливості завертаю дітей та проводжу бесіди, але територія заводу більше трьох гектарів, тому скрізь не доглядиш. Тим більше, що діти приходять в кінці робочого дня, коли нічний сторож ще не прийшов, а робочий день закінчився, або по вихідних” – каже власник сусіднього приміщення

“Батьки повинні знати про небезпеку і провести відповідні бесіди з дітьми, аби  не сталося біди” – додає він.  Чоловік виклав у фейсбук відео з однієї з камер нагляду.

“Звук на відео частково передає, що робиться за кадром. Справа навіть не в розбитих вікнах та знищеному майні. Справа в тому, що діти проводять час в аварійно-небезпечному приміщенні колишнього ДОЗУ. Мародери повиривали тут несучі перемички та огороджуючі конструкції, і цегла, шифер, сходи, та залишки скла висять тільки на чесному слові і дуже часто обвалюються . Діти ходять всередині небезпечних приміщень, видираютиься наверх по роздертих сходах, видираються на вікна та парапети верхніх поверхів. І це не жарти. Бережіть себе” – написав Станіслав Тютях.

Фото Станіслава Тютяха:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Глянцева підлога, розкішні арки: що роблять у луцькому соборі Всіх Святих Землі Волинської. ФОТО 
Наступна новина Пасічник з Волині спить на бджолах, гріє їх батареями і возить «кататися». ФОТО
Останні новини
Схожі новини