Блог #TikhonovTEAM: "Як це "рвати" сцени "Без Обмежень"" ? або мій #TikhonovTUR 3

Блог #TikhonovTEAM: "Як це "рвати" сцени "Без Обмежень"" ? або мій #TikhonovTUR 3

Як завжди після туру пишу враження від міст, залів, артистів та і про пригоди які нас переслідували. 

16 травня - Трускавець - Палац Культури ім. Т. Шевченка.

Першим містом у цьому турі був туристичний Трускавець. Вирушили ми з Юрієм Янчуком з самого ранку зі рідного Луцька, але  вже біля м. Горохів наша машина почала давати збій. Простоявши більше 2-х годин, знайшлися добрі люди, котрі зупинилися і допомогли (уточнення, зупинялося дуже багато машин, але та деталь виявлялася не у всіх, не питайте в мене про детіла - я не водій, але допомагав нашому Юрію всім чим міг, побув трішки "хлопчиком "принеси подай"" :) ). З Божою допомогою, нашими молитвами та піснею "Золото Карпат", наша "кіцька-мурка" (так ми прозвали машину) поїхала і нащастя майже не підводила далі в турі більше. 

І так, 16:00 ми вже на місці (по дорозі під Львовом ми підібрали нашого фотографа Володимира Юраса (фото якого так радують всіх прихильників гурту)). Зал великий, (на хвилинку більше 1000 місць), тип "стандарт соціалистичний", але те що за ним доглядають і він є одним із ТОП-місцем у місті - ми пересвічилися пізніше. Дуже здивували гримерні кімнати, враження було ніби ми у фоє якогось готелю...  По приїзду нас чекав вже Ігор Рибар (співзасновник гурту, на хвилиночку), який приїхав "своїм ходом" з Мукачево, до речі це був єдиний учасник гурту, з яким ми раніше не були знайомі - тепер ми точно можем сказати, що знаємо і дружимо зі свіма з гурту. 

16:30 - Приїхав сам гурт. Ви собі не уявляєте наскільки це була тепла та дружня зустріч. Ми не бачилися з хлопцями більше року, лише переписувалися у соціальних мережах, тому усі були надзвичайно раді зустрічі (фото звісно нема, бо було не до того, треба було привітати Сергія з днем народженням та христинами, запитати Андрія та Олександра як вони поживають і так далі...). 

17:00 - саунд-чек. А ми з Юрієм тастуємо нашу радіосистему, люблязно наданою на тестування Петром Тимощуком (за що йому щире дякую). 

Насправді їдучи на виступ ми дуже переживали за кількість відвідувачів, тому що це туристичне місто і публіка постійно в місті змінюється, як і їхні музичні вподобання, але нащастя це гурт "Без Обмежень" - тому аншлаг. 

І ще що дуже приємно вразимо - це було єдине місто в турі, де публіка з першої ж пісні вже вітала хлопців стоячи. 

"Трускавця більше нема. ми його порвали... їдем далі..."

 

17 травня - Червоноград - Народний Дім

Приїхали ми у славне місто Червоноград пізно вночі після попереднього концерту (десь біля 2:00 ночі). Стомленні дорогою, суперовим концертом та голодні, ми швиденько перекусили і далі я пам"ятаю лише ранок ;) . 

Поки хлопці ще спали, ми вже були на місці проведення концерту (Народній Дім), там нас радо зустрічала пані Ліля (з котрою ми вже успішно працювали до цього по виставах). Трішки про цю чудову панянку - вона віддається на роботі на повну, переживає за кожну подію, робить все максимальне щоб і організаторам і артистам, та відвідувачі залишилися задоволеними. Приємно працювати з професіоналами - головне щоб людина "горіла" роботою та отримувалла задоволення від неї. Дякуємо за все Вам ( до речі, в кожному місті є такі люди, і не один, про них буде інший бложик (розкрию сикрет, скоро моя улюблена рубрика #ХорошіЛюдиНавколоНас буде відродження, де я датально про всіх розповідатиму)). 

13:00 - погуляли по місту і завітали до наших партнерів "Хінкальня" - тут завжди смачно та привітний персонал. Дуже дякуємо - було надзвичайно. 

Далі саундчек, відпочинок, розмови про життя і нарешті концерт. Такий наплив людей я давно не бачив. А ще порадував промоутерими цирку (нажаль не пам"ятаю назву) які цілий день у палаці біля народного дому включали тільки музику гурту та агітували людей прийти на концерт, і це все безкоштовно, на питання : "Скільки ми маємо заплатити за це ?" , відповідь була проста - " Ми просто за якісну українську музику"... Звісно ми не можли віддячити хлопцям квиточками. 

Ну і про зал. "Домашній" - от як я можу охарактеризувати його. Він хоч не великий, але помітно що за ним працівники доглядають, як за "дитиною". Більше не маю що додати. 

А далі був аншлаг, сотні фотографій (котрі можна знайти на наших сторінках), слова вдячності і дорога додому... до Луцька. 

18 травня - Луцьк - Волинський академічний музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка

Рідне місто. Луцьк - Без Обмежень - Мацкевич, це напевно нерозривний ланцьюжок у місті Луцьк (не хочу хвастатися, але гурт ще ні разу за свою історію не виступав без моєї участі, чи то рекламної, чи організаторської, чи долечення...) і я цим гордий. Нехай це звучить пафосно і як самореклама, але я (надіюся хлопці не проти) можу це сказати.  Але "один в полі не воїн", навіть який ти не був би суперорганізатор чи знайомий зі всіма, але командна робота не може зрівнитися з потугами однієї людини. Ми команда Tikhonov Agency вже знаємо один одного і працюємо на максимум... Довго не буду розказувати про все, хочу просто подякувати всім, без кого не відбувся б концерт, а це всі ЗМі-партнери та наші постійні друзі, котрі чи то розміщують рекламу про заходи в себе чи друкують нам її... Всіх Ви завжди зможете їх знайти на афішах наших. 

Просто Дякуємо, що підтримуєте найТОПовіші події міста, чим сприяєте розвитку культурного середовища міста. 

 

Підсумую напевно висловом, котрий я вже писав у себе на сторінці - " 3 дня (16.05, 17.05, 18.05), 3 міста (#трускавець#червоноград#луцьк ), 3 аншлага, 3 розірваних на шматки зали, постійно 3 пісні «на біс», і постійна традиція - гурт "Без Обмежень"  та діти на сцені відриваються під пісню «Без Тебе Ніяк»."

З повагою Ваш Андрій Мацкевич - тур-менеджер Tikhonov сoncert and event agency

p.s. Більше фото та цікавостей шукайте на сторінках агенції ;)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 24 травня
Наступна новина «Горілка забрала життя». Біля Луцька - смертельна аварія. ФОТО 18+
Останні новини
Схожі новини