Блокада кордону: назвали найбільш завантажені пункти пропуску

Блокада кордону: назвали найбільш завантажені пункти пропуску

Польські перевізники продовжують блокувати кордон з Україною на чотирьох напрямках. У чергах стоять понад 3 тис. вантажівок.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону, – пише Главком. 

Зазначається, що на території Польщі у чергах стоять близько 3300 вантажівок, які чекають на виїзд до України. Найбільша черга навпроти пункту пропуску «Шегині» – близько 1200 вантажівок, навпроти КПП «Рава-Руська» – 850 вантажівок. Найбільш ускладнений рух на пунктах пропуску «Ягодин» та «Рава-Руська».

«Якщо говорити про певні категорії вантажів, то вони рухаються. Це і гуманітарні вантажі, інші важливі вантажі, яких потребує Україна. Але сказати, що всі вони мають можливість безперешкодно перетнути кордон – я не можу», – сказав Демченко.

Пропускний пункт «Угринів» продовжує працювати. За минулу добу з України в Польщу через цей КПП проїхало близько 100 пустих вантажівок. У черзі чекають ще близько 270 вантажівок.

Проте, за словами речника, відкриття ще одного пункту пропуску для пустих вантажівок не послабило блокаду польськими перевізниками кордону.

Нагадаємо, 6 листопада, близько 14:00 за українським часом, польські перевізники почали блокувати рух вантажівок у пунктах пропуску «Краківець-Корчова», «Ягодин-Дорохуськ» та «Рава-Руська-Хребене».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від отриманих травм у госпіталі помер військовий з Луцька
Наступна новина Судили 51-річного волинянина, який до смерті побив знайомого
Останні новини
Схожі новини